Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγνοούμενοι

Αρχική » Oneiro » αγνοούμενοι

Ονειροκρίτης αγνοούμενοι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγνοούμενοι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο ταύρος, από αρχαιοτάτων χρόνων και διαπολιτισμικά, αποτελεί ονειρικό σύμβολο υγείας, ευρωστίας και θριάμβων.

    Το όνειρο προειδοποιεί για μελλοντικούς κινδύνους σοβαρούς αλλά πρόσκαιρους μόνο στην περίπτωση που θα δείτε ταύρο να σας κυνηγάει.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας βιολέτες, τότε θα ακούσετε χαρμόσυνα νέα τα οποία θα σας λύσουν τα πιθανόν προβλήματα στον ερωτικό σας τομέα.
    Αν δείτε ότι εσείς προσφέρετε τις βιολέτες, τότε θα δεχθείτε πόνο και στεναχώρια από άτομα που αγαπάτε.

  • Αν, στον ύπνο σας, βρεθείτε σε κινηματογράφο και κυρίαρχο στοιχείο του ονείρου είναι η λευκή του οθόνη που σας μαγνητίζει με την καθαρότητα και την ψυχρότητα της, θα σημειώσετε τεράστιες επιτυχίες που θα οφείλονται αποκλειστικά στο μεθοδικό και ψύχραιμο χαρακτήρα σας.

  • Αν ονειρευτείτε γλυκίσματα, είναι σημάδι ότι θα εξαπατηθείτε από πονηρά πρόσωπα.

    Αν δείτε ότι τρώτε γλυκά, προβλέπονται εγκάρδιες φιλίες.

    Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι ψήνει γλυκά, σημαίνει ότι θα αποτύχει στην επιδίωξη της να ξεγελάσει τους άλλους.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πόδια καλλίγραμμα και μάλιστα αν τα πόδια αυτά ανήκουν σε άτομο του αντίθετου φύλου, είστε άνθρωπος με στέρεες φιλίες και σχέσεις και σας περιβάλλει η αγάπη και η εκτίμηση όλων των γνωστών σας και τίποτε δεν μπορεί να σας απειλήσει.

  • Η γενική ερμηνεία στα όνειρα για την εκκλησία, είναι άμεσα συνδεδεμένη με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ίδια η εκκλησία αλλά και την διάθεση - αίσθηση που έχετε εσείς.

Εγγραφή στο RSS - αγνοούμενοι