Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγνοών

Αρχική » Oneiro » αγνοών

Ονειροκρίτης αγνοών - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγνοών

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο γλάρος! Ανέκαθεν ερμηνευτικό σύμβολο,ελευθερίας και ταξιδιού, κατά τον ονειροκρίτη. Και από την εμφάνισή του λοιπόν στο όνειρο μην περιμένετε λιγότερα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αναχωρείτε για κάποιο προορισμό, τότε αυτό σημαίνει ότι έχετε παραιτηθεί και ότι σας λείπει η φλόγα και το πάθος για ζωή.
    Είναι φανερό ότι δεν νιώθετε πολύ δυνατός και τα πάντα σας φαίνονται μάταια.

  • Το να δείτε αυτοκράτειρα σημαίνει ότι θα σας γίνουν πολλές τιμές, αλλά η δημοτικότητα σας θα υποφέρει, γιατί ο πολύς εγωισμός σας θα σας παρασύρει εκεί που δεν πρέπει.

    Αν δείτε αυτοκράτορα και αυτοκράτειρα μαζί, το όνειρο θεωρείται άνευ σημασίας από τον παραδοσιακό ονειροκρίτη.

  • Η ερμηνεία του κιβωτίου στο όνειρο αλλάζει ανάλογα με τις συνθήκες στις οποίες το βλέπουμε.
    Αν ανοίγουμε στο όνειρό μας ένα κιβώτιο το οποίο έχει κάποιο περιεχόμενο, συνεπάγεται ένα μέλλον γεμάτο εφορία ψυχική και καλή τύχη.

  • Τα ερπετά στα όνειρα έχουν συχνά διφορούμενη ερμηνεία και εξαρτάται από τι είδατε ακριβώς.

    Γενικά αν δείτε βόα στο όνειρο σας και η θέα του φιδιού σας δημιούργησε δυσφορία - αηδία, σημαίνει θυελλώδεις καταστάσεις και μεγάλη κακοτυχία, θα ακολουθήσει απογοήτευση από τους ανθρώπους.

  • Δύσκολοι και υψηλοί οι στόχοι που έχετε θέσει και το όνειρο αυτό ήρθε για να σας υπενθυμίσει ότι πρέπει να κοπιάστε και να προσπαθήσετε πολύ προκειμένου να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Εγγραφή στο RSS - αγνοών