Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγνωμόνως

Αρχική » Oneiro » αγνωμόνως

Ονειροκρίτης αγνωμόνως - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγνωμόνως

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Πολλοί είναι αυτοί που την ονομάζουν μάστιγα της εποχής.

  • Άμα δείτε στον ύπνο σας κάποιο γνωστό σας πρόσωπο που έχει πεθάνει, τα νέα για εσάς είναι πολύ καλά.
    Είναι ένας άγγελος που ήρθε να σας προστατέψει και να βοηθήσει την περίοδο που διανύετε για να φέρετε εις πέρας όλα σας τα προβλήματα.

  • Η νίκη στα όνειρα συμβολίζει ακριβώς το αντίθετο.
    Εάν δηλαδή δείτε ότι έχετε πάρει μέρος σε έναν αγώνα ή συγκρούεστε με άλλο άτομο, να περιμένετε εκείνη την περίοδο πιθανούς μπελάδες και τσακωμούς με άλλα άτομα που δεν θα σας βγουν σε καλό και θα σας ζημιώσουν.

  • Το συντριβάνι που εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο, μας υπόσχεται ταξίδια στο πάθος και στον έρωτα που θα μας βγάλουν από την προσωπική μας ρουτίνα και θα μας εντάξουν και πάλι στον κόσμο του της ηδονής.

  • Το αλώνισμα στα όνειρα έχει σημαδιακή ερμηνεία και όπως και στην πραγματική ζωή δείχνει ότι έφτασε η ώρα να καρποφορήσουν οι κόποι σας.Σας περιμένει μια πολύ καλή χρονιά.

    Θα αποκτήσετε αρκετά κέρδη από την επαγγελματική σας δραστηριότητα, θα έχετε αφθονία αγαθών και πρόοδο.

  • Αν δείτε ότι αγοράζετε λαχείο και κερδίζετε, το πιο πιθανό είναι να αποτύχετε σε ό,τι επιχειρήσετε κατά τις επόμενες εβδομάδες.

    Αν δείτε ότι τα προαισθήματα σας δεν βγαίνουν αληθινά και ο λαχνός σας χάνει, να περιμένετε επιτυχίες και απροσδόκητα κέρδη.

Εγγραφή στο RSS - αγνωμόνως