Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγνώριστο

Αρχική » Oneiro » αγνώριστο

Ονειροκρίτης αγνώριστο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγνώριστο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η ανάγνωση στα όνειρα δείχνει πνεύμα ερευνητικό, αλλά και ανήσυχο.

    Δείχνει επίσης ότι δεν έχετε δώσει ακόμη απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα, υπαρξιακής αλλά και πρακτικής φύσεως που σας απασχολούν.

  • Οι λαμαρίνες συμβολίζουν αρνητικά συναισθήματα, απομάκρυνση, κάτι το οποίο θέλουμε να διώξουμε.
    Εάν δείτε σωρό από λαμαρίνες στο όνειρό σας πιθανό εκείνη την περίοδο να τρέφετε αρνητικά συναισθήματα για κάποιο δικό σας πρόσωπο τα οποία όμως σύντομα θα αποβάλλεται.

  • Αν στο όνειρό μας δούμε γραβάτα τα πράγματα για εμάς δεν είναι και τόσο ευχάριστα.
    Είτε φοράμε την γραβάτα, είτε την δούμε (και εστιάσουμε) πάνω σε κάποιον άλλο είτε βρίσκετε απλά κάπου στο χώρο, αποτελεί προμήνυμα στεναχώριας και κακής τύχης.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρώτε κομπόστα, τότε σύντομα θα φτάσουν στα αυτιά σας ευχάριστα νέα από ένα αγαπημένο πρόσωπο.
    Στην περίπτωση όμως που δεν την τρώτε απλά με κάποιον τρόπο εστιάσετε σε αυτήν στο όνειρο, τότε μία σχέση σας σύντομα θα δοκιμαστεί έντονα.

  • Ο ναυτικός στο όνειρο συμβολίζει μπελάδες και μπερδέματα.

    Εάν δείτε λοιπόν ότι συναναστρέφεστε ναυτικό ή ότι εσείς είστε ναυτικός, τότε να προσέξετε γιατί πιθανό κάποια θέματα που σας απασχολούν να ανακατωθούν και να δυσκολευτείτε να επαναφέρετε τις ισορροπίες.

  • Αν, στο όνειρο σας, συναντήσετε οδοιπόρο που έρχεται από μακριά, κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος σας, από καιρό ξεχασμένο, θα εμφανιστεί και θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας.

Εγγραφή στο RSS - αγνώριστο