Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγομένη

Αρχική » Oneiro » αγομένη

Ονειροκρίτης αγομένη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγομένη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το νοσοκομείο στα όνειρα είναι σύμβολο αρνητικό.

    Εάν δείτε ότι είστε σε νοσοκομείο ασθενής και κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, πιθανό να υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις στα οικονομικά σας και συναισθήματα λύπης και απογοήτευσης.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι κρατάτε ψαλίδι και το χρησιμοποιείτε για να κόψετε κάτι, θα κινδυνεύσει η ερωτική ή συζυγική σας σχέση.

    Αν ακονίζατε ψαλίδι, θα αναγκαστείτε να κάνετε πράγματα που δεν σας αρέσουν.

  • Ο μπαλτάς ,πιθανότατα λόγω της χρήσης του, έχει επικρατήσει στα όνειρα να συμβολίζει την αποφασιστικότητα.
    Εάν δείτε ότι κρατάτε μπαλτά είτε τον χρησιμοποιείτε είτε απειλείτε κάποιον άνθρωπο με αυτό, τότε σε κάποια προβλήματα ή διλήμματα που θα σας προκύψουν,

  • Η νηστεία στο όνειρο συμβολίζει αμφιβολίες.
    Εάν δείτε ότι νηστεύετε για θρησκευτικούς λόγους, πιθανό να διανύετε μία περίοδο όπου αμφιβάλετε για τον ίδιο σας τον εαυτό και την εντιμότητά σας.

  • Στην περίπτωση που εμφανιστούν ψύλλοι στο όνειρό σας, προσέξτε γιατί η ερμηνεία είναι τελείως διαφορετική από αυτή των ψειρών.

  • Εάν στο όνειρό σας δείτε ότι τρώτε οποιοδήποτε είδος ζωμού ή σούπας, τότε αυτό αποτελεί ένα σημάδι πως θα έχετε μία ξέγνοιαστη, ευτυχισμένη, ονειρεμένη και αξιοπρεπή οικογενειακή ζωή.

Εγγραφή στο RSS - αγομένη