Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγοράζατε

Αρχική » Oneiro » αγοράζατε

Ονειροκρίτης αγοράζατε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγοράζατε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η κωπηλασία όπως και τα κουπιά συμβολίζουν την προσπάθεια και τον κόπο μας.
    Εάν λοιπόν δείτε στον ύπνο σας ότι κωπηλατείτε τότε να περιμένετε ότι οι κόποι σας και οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει θα ανταμειφθούν και θα νιώσετε ικανοποίηση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας έκανε εντύπωση μια περιοχή με θάμνους καταπράσινους και ανθισμένους, αυτό σημαίνει πως θα έχετε πολλά ευχάριστα γεγονότα να γεμίσουν αυτόν τον καιρό τη ζωή σας.
    Οι δουλειές σας θα πάνε καλά.
    Ελπίδες και όνειρα θα πραγματοποιηθούν.

  • Το συντριβάνι που εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο, μας υπόσχεται ταξίδια στο πάθος και στον έρωτα που θα μας βγάλουν από την προσωπική μας ρουτίνα και θα μας εντάξουν και πάλι στον κόσμο του της ηδονής.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ένα παχύ και καλοθρεμμένο βόδι, σημαίνει ότι θα έχετε ευημερία και θα αποκτήσετε χρήματα.

    Αν δείτε ένα αδύνατο βόδι, είναι προειδοποίηση για κάποιο κίνδυνο στο άμεσο μέλλον.

  • Όπως και στην πραγματικότητα, έτσι και στον ονειρικό μας κόσμο, το να βλέπουμε πως δανειζόμαστε χρήματα που θα τοκιστούν δεν αποτελεί και το καλύτερο σημάδι, καθώς προμηνύει οικονομικές δυσκολίες.

  • Η κατάσταση της λεηλασίας στα όνειρα συμβολίζει καταπιεσμένα αρνητικά συναισθήματα τα οποία δημιουργούν έναν εσωτερικό θυμό.

Εγγραφή στο RSS - αγοράζατε