Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγοραζόσασταν

Αρχική » Oneiro » αγοραζόσασταν

Ονειροκρίτης αγοραζόσασταν - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγοραζόσασταν

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στον ύπνο μας δούμε ότι βρισκόμαστε σε έναν ξερότοπο άγονο και αφιλόξενο, δεν θα πρέπει να περιμένουμε ευχάριστες αλλαγές στη ζωή μας, καθώς τα όνειρα με τέτοιο περιεχόμενο προμηνύουν συνήθως αποτυχίες σε όλους τους τομείς και στενοχώριες.

  • Μερικές φορές στα όνειρα βιώνουμε συναισθήματα τα οποία δεν εξωτερικεύουμε στην πραγματική ζωή.

  • Το ούζο είναι ένα ποτό που στα όνειρα προμηνύει πάντοτε δυσαρέσκειες και καυγάδες. Αν δείτε ότι πίνετε ούζο, προσέξτε μήπως τα κλονισμένα νεύρα σας γίνουν αιτία να διαλυθεί ένας ικανοποιητικός ερωτικός δεσμός σας.

  • Από τα πολύ παλιά χρόνια μία ημερομηνία για την εμφάνιση του αμονιού στα όνειρά μας.
    Το όνειρο αυτό αποτέλεσμα σημάδι πως διανύετε μία περίοδο πού είστε πολύ αποφασισμένος να υλοποιήσετε ακόμα και τα πιο παράλογα σχέδια σας.

  • Αν και όχι όλα τα ψαρικά, ωστόσο αρκετά από αυτά αποτελούν έναν πολύ καλό οιωνό όταν εμφανίζονται στον ονειρικό μας.
    Η ρέγκα επίσης ανήκει σίγουρα σε αυτήν την κατηγορία με τα όνειρα που θεωρούνται από τον παραδοσιακό ονειροκρίτη ως προάγγελοι καλών νέων.

  • Το τάβλι μπορεί να αποτελεί ένα πολύ εύστοχο τρόπο ψυχαγωγίας στην πραγματική μας ζωή, όταν όμως εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο τα πράγματα δείχνουν να μην είναι καθόλου έτσι.

Εγγραφή στο RSS - αγοραζόσασταν