Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγοραστική

Αρχική » Oneiro » αγοραστική

Ονειροκρίτης αγοραστική - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγοραστική

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η μαντζουράνα συνήθως συμβολίζει επιτυχία και ανακούφιση.

    Όπως και στην πραγματικότητα η μαντζουράνα αποτελεί ένα πολύ ευεργετικό βότανο το οποίο είναι εξαιρετικά ωφέλιμο για τον άνθρωπο.

  • Ένα όνειρο με έντονη συμβολική σημασία, η καταιγίδα, όπως και τα υπόλοιπα όνειρα - εφιάλτες που σχετίζονται με την μανία της φύσης προμηνύει σημαντικές αλλαγές.

  • Αν δείτε πως επισκεφθήκατε μια ακαδημία, σημαίνει ότι θα λυπηθείτε γιατί αφήσατε ευκαιρίες να πάνε χαμένες από τεμπελιά και αδιαφορία.
    Αν δείτε πως είναι δική σας, ή πως είστε οικότροφος σ' αυτήν, δύσκολα θα ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.

  • Δύσκολοι και υψηλοί οι στόχοι που έχετε θέσει και το όνειρο αυτό ήρθε για να σας υπενθυμίσει ότι πρέπει να κοπιάστε και να προσπαθήσετε πολύ προκειμένου να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

  • Το όνειρο στο οποίο ακούσατε μια γκάιντα, το εντυπωσιακό - παραδοσιακό σκωτσέζικο όργανο, ερμηνεύεται αναλόγως της μουσικής που ακούσατε.

  • Το τσίμπημα στον ονειρικό μας κόσμο αποτελεί, με όποιον τρόπο και να το δούμε, έναν καλό οιωνό.

    Στην περίπτωση που δείτε πως τσιμπάτε κάποιον ή και στην περίπτωση που κάποιος άλλος σας τσιμπάει το όνειρο ερμηνεύεται σαν μια επερχόμενη ερωτική πρόκληση με όμορφη κατάληξη.

Εγγραφή στο RSS - αγοραστική