Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγορεύω

Αρχική » Oneiro » αγορεύω

Ονειροκρίτης αγορεύω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγορεύω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι λάβατε ένα πακέτο, γιορταστικά τυλιγμένο με κορδέλες, προσέξτε μήπως πίσω από την πλάτη σας συμβαίνουν πράγματα που ούτε καν υποψιάζεστε.
    Αν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε άλλο δέμα, συμβουλευθείτε το λήμμα ΔΕΜΑ.

  • Τα όπλα στα όνειρα, κατά τον ονειροκρίτη, συμβολίζουν από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα την τιμή και τη δόξα.

    Έτσι αν δείτε όπλα κρεμασμένα χιαστή να στολίζουν τους τοίχους μιας μεγάλης αίθουσας, να περιμένετε εύκολη ζωή και αναγνώριση της αξίας σας.

  • Στην περίπτωση που εμφανιστούν ψύλλοι στο όνειρό σας, προσέξτε γιατί η ερμηνεία είναι τελείως διαφορετική από αυτή των ψειρών.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι μπαίνετε ή βρίσκεστε σε ένα τέτοιου είδους σπίτι,μάλλον θα πρέπει να αναρωτηθείτε ξανά αν είστε ικανοποιημένος με τις μέχρι τώρα σεξουαλικές σας προτιμήσεις ή αν έχετε ανικανοποίητες ορέξεις που πιθανόν σας κάνουν να σκέφτεστε..

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι κρατάτε ψαλίδι και το χρησιμοποιείτε για να κόψετε κάτι, θα κινδυνεύσει η ερωτική ή συζυγική σας σχέση.

    Αν ακονίζατε ψαλίδι, θα αναγκαστείτε να κάνετε πράγματα που δεν σας αρέσουν.

  • Αν ονειρευτείτε απαλό αέρα να σας φυσάει, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε μεγάλη περιουσία, δημιουργημένη με στερήσεις και κόπους.

    Αν ονειρευτείτε πως ακούγατε αέρα να σφυρίζει, είναι προμήνυμα οι αποξενωθείτε από κάποιον που διάγει άνομο και ανούσιο βίο.

Εγγραφή στο RSS - αγορεύω