Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγουροθεριζόσαστε

Αρχική » Oneiro » αγουροθεριζόσαστε

Ονειροκρίτης αγουροθεριζόσαστε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγουροθεριζόσαστε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε, στο όνειρο σας, σάλπιγγα ή ακούσετε τον οξύ ήχο της, θα λάβετε ειδήσεις που θα συμβάλλουν αποφασιστικά στη μελλοντική σας ευτυχία.
    Αν ονειρευτείτε ότι παίζετε σάλπιγγα, οι επιτυχίες που θα σημειώσετε θα ξεπεράσουν κατά πολύ τις προσδοκίες σας.

  • Αν κυρίαρχο στοιχείο του ονείρου σας είναι ένας καταγάλανος και λαμπρός ουρανός, η τύχη θα είναι με το μέρος σας σε ό,τι και αν επιχειρήσετε για ένα μεγάλο διάστημα χρόνου.

  • Ο σκύλος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος του ανθρώπου.

    Στα όνειρα η παρουσία του σκύλου έχει ξεχωριστή ερμηνεία αναλόγως της κατάστασης στην οποία εξελίχθηκε το συναπάντημα με τον σκύλο.

  • Η ξενιτιά στον ονειρικό σας κόσμο προμηνύει επιτυχίες σε ότι έχετε σχεδιάσει.
    Στην περίπτωση που δείτε ότι επιστρέφετε στην πατρίδα σας μετά από την ξενιτιά η επιτυχία θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα.

  • Αν στο όνειρο σας παρακολουθείτε την ταφή κάποιου πεθαμένου ακόμη και αν ο πεθαμένος αυτός είστε εσείς , να περιμένετε τιμές, πλούτη και μακροβιότητα.

  • Το να σκοτώσετε στο όνειρό σας ένα άλλο έμβιο ον, σημαίνει ότι είστε έτοιμος και θα βγείτε σύντομα από αδιέξοδα που είχατε βρεθεί τελευταία.

    Αν κάποιος άλλος σας σκοτώνει στον ύπνο σας, αυτό προμηνύει πως σύντομα θα απαλλαγείτε από οικονομικά προβλήματα που είχατε.

Εγγραφή στο RSS - αγουροθεριζόσαστε