Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγουροκοβόσαστε

Αρχική » Oneiro » αγουροκοβόσαστε

Ονειροκρίτης αγουροκοβόσαστε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγουροκοβόσαστε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε τοπίο παραδεισένιο κι έχετε την αίσθηση μιας άλλης ζωής, απαλλαγμένης από κάθε βάρος και περίσκεψη, τότε το μέλλον σας προδιαγράφεται δημιουργικό, απρόσκοπτο και εξασφαλισμένο.

  • Το πανίσχυρο βουβάλι αποτελεί ένα σημαντικό ονειρικό σύμβολο δύναμης και σταθερότητας. Η παρουσία του στα όνειρα σημαίνει, σταθερότητα στα επαγγελματικά και αργή αλλά σταθερή άνοδο και πρόοδο στην ζωή.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε πάνω σε μια εξέδρα τότε αυτό σημαίνει ότι λαμβάνετε και τα ανάλογα σχόλια λόγο της ματαιοδοξίας σας.
    Οι άλλοι σας ειρωνεύονται και σας σχολιάζουν διότι είστε υπερφίαλος -η και δεν επιδεικνύεται την απαραίτητη ταπεινοφροσύνη.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κούκλα, σημαίνει ότι θα πέσετε θύμα της γοητείας ατόμου δόλιου και πλάνου, με το οποίο θα γνωρίσετε μια περίοδο πρόσκαιρης ευτυχίας, που αργότερα θα πληρώσετε ακριβά.

  • Θα πρέπει να προσέχετε γιατί θα σας βγουν ξινά! Αν δείτε στο όνειρο σας ότι γελάτε, να περιμένετε δυσκολίες, φουρτούνες και βάσανα.

    Αν ακούσετε γέλια άλλων, τότε θα λάβετε κάποια είδηση που ίσως να σας στενοχωρήσει.

  • Η εμφάνιση του ξερότοπου στον ονειρικό μας κόσμο, είναι πολύ συνηθισμένη η ερμηνεία του είναι αρνητική.
    Στην περίπτωση που δούμε ξηρά και άγονα μέρη στο όνειρό μας σύντομα θα πρέπει να περιμένουμε αποτυχίες και θλίψη που θα μας καταβάλουν.

Εγγραφή στο RSS - αγουροκοβόσαστε