Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγουρομαζεύονταν

Αρχική » Oneiro » αγουρομαζεύονταν

Ονειροκρίτης αγουρομαζεύονταν - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγουρομαζεύονταν

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αρπάζετε κάτι που δεν σας ανήκει, κάτι που δεν είναι δικό σας, κάτι ξένο, σημαίνει πως είστε αποφασισμένος να πετύχετε τον στόχο σας χρησιμοποιώντας άνομα και ανήθικα μέσα.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι βρίσκεστε σε μια ταβέρνα και τρώτε ή πίνετε, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικός, καθώς σύντομα μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με προβλήματα και αναστατώσεις με ανθρώπους της οικογένειάς σας.

  • Ο εκτροχιασμός και γενικά η απώλεια μιας σταθερής πορείας στα όνειρα είναι κακός οιωνός και θα πρέπει να επιδείξετε πρόνοια και ηρεμία για να αντεπεξέλθετε.

  • Ο καρπός της καστανιάς στο όνειρο μας προμηνύει μεγάλες συμφορές ειδικά στην περίπτωση που τον τρώμε.
    Στην περίπτωση όμως που τα δούμε στην φωτιά τότε θα καλό θα ήταν να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για ευθύνες που ίσως μας λυγίσουν.

  • Αν δείτε ότι φοράτε βέρα, τότε πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε την δέσμευση σοβαρά. Αν δεν έχετε σχέση, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να κάνετε.

    Αν δείτε να πέφτει η βέρα κάτω, τότε πρέπει να αποδεσμευτείτε από τα δυσάρεστα άτομα πού σας περικλείουν.\

  • Τα νομίσματα στα όνειρα συμβολίζουν συκοφαντίες και διενέξεις.

    Όσο πολυτιμότερα είναι, τόσο μεγαλύτερα και τα μπλεξίματα που θα έχετε.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι προσφέρετε ή σας προσφέρουν νομίσματα, τότε θα προξενήσετε ή θα σας προξενήσουν άλλοι επιπλοκές και στενοχώριες.

Εγγραφή στο RSS - αγουρομαζεύονταν