Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγουροξυπνημένος

Αρχική » Oneiro » αγουροξυπνημένος

Ονειροκρίτης αγουροξυπνημένος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγουροξυπνημένος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η λεοπάρδαλη συμβολίζει επίθεση εναντίον μας και αρνητικές καταστάσεις.

    Εάν δείτε στο όνειρο λεοπάρδαλη να τρέχει, να τρώει ανέμελη τότε να περιμένετε επιθέσεις από άτομα που θεωρείτε ικανά και έξυπνα άρα και επικίνδυνα για εσάς.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι εσείς είστε αυτός που ζητά ελεημοσύνη τότε δυστυχώς να περιμένετε δυστυχία και δυσάρεστα γεγονότα γενικότερα.
    Εάν όμως δείτε ότι δίνετε σε κάποιον ελεημοσύνη τότε να περιμένετε ότι οι κόποι σας θα ανταμειφθούν πολύ σύντομα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι εξασκείστε σε κάποιο άθλημα άλματος, ασχέτως από το αν οι προσπάθειες σας είναι επιτυχείς ή όχι, θα έχετε κατά τον ονειροκρίτη αναγνώριση και σταθερή πρόοδο στη ζωή σας.
    Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση που βλέπετε ότι υπερπηδάτε κάποιο εμπόδιο.

  • Είτε πρόκειται για παράσιτα φυτικά είτε για παράσιτα ηλεκτρικής ή ηλεκτρονικής συσκευής, το όνειρο αυτό προαναγγέλλει καταστάσεις που θα σας εκνευρίσουν και θα γίνουν αιτία να χάσετε την ηρεμία σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κτίριο εντυπωσιακό και μεγάλο που το θαυμάζετε, οι πιθανότητες να επιτύχετε σε κάτι που επιχειρείτε είναι μικρές, αν όχι ανύπαρκτες.

  • Εάν δεν έχετε δικό σας σπίτι και δείτε στο όνειρο ότι αποκτήσατε, τότε η επιθυμία σας θα μείνει απραγματοποίητη για αρκετό καιρό ακόμα.

    Αν δείτε ότι έχετε μεγάλο και πολυτελές σπίτι, σημαίνει ψυχικό κορεσμό και αδιαφορία για τους συνανθρώπους σας.

Εγγραφή στο RSS - αγουροξυπνημένος