Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγριλίσιας

Αρχική » Oneiro » αγριλίσιας

Ονειροκρίτης αγριλίσιας - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγριλίσιας

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρο σας επισκέπτεσθε ψαραγορά, μπορείτε να περιμένετε παροδική ευχαρίστηση και διασκέδαση.

    Ειδικά αν σας μυρίζουν φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, και έχετε ευχάριστη αίσθηση από την βόλτα σας τότε η διασκέδαση θα είναι μεγάλης έκτασης.

  • Ο νεροχύτης είναι διφορούμενο σύμβολο στα όνειρα και εξαρτάται από την κατάσταση που θα τον δούμε.

    Εάν λοιπόν δείτε στο όνειρο νεροχύτη καθαρό και αστραφτερό τότε η περίοδος που διανύετε ή θα διανύσετε θα είναι ήρεμη, ανέμελη γεμάτη χαρούμενα γεγονότα.

  • Αν και τα όνειρα σχετικά με τα χρήματα μπορεί να είναι πολύ προσωπικά, συχνά αποτελούν ενδείξεις για την οικονομική κατάσταση και τη στάση του ατόμου προς τα χρήματα.

  • Η φρικιαστική αυτή ασθένεια που, στο παρελθόν, αποτελούσε εφιάλτη της ανθρωπότητας και σήμερα τείνει να εξαφανιστεί, επισκέπτεται ολοένα και σπανιότερα τα όνειρα των σύγχρονων ανθρώπων.
    Αν δείτε στον ύπνο σας λεπρό ή λεπρούς, σύντομα θα κατακτήσετε την ευτυχία και την ποθητή γαλήνη.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι ακούτε κεραυνούς να πέφτουν μακριά, τότε αυτό σημαίνει ότι σας συζητάνε και μάλιστα πικρόχολα.
    Αν δείτε να πέφτουν δίπλα σας, θα αναγκαστείτε να πάρετε ριζικές αποφάσεις για τη ζωή σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι περπατάτε σε ένα τοπίο που το σκεπάζει πάχνη ή γενικά με κάποιον τρόπο εστιάζεται στην πάχνη, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς το όνειρό σας δεν αποτελεί έναν καλό οιωνό.

Εγγραφή στο RSS - αγριλίσιας