Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγριλίσιου

Αρχική » Oneiro » αγριλίσιου

Ονειροκρίτης αγριλίσιου - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγριλίσιου

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ταμίας, ενώ δεν είναι αυτό το επάγγελμα σας, θα σας τύχουν αλλεπάλληλες οικονομικές ζημιές που θα κλονίσουν σοβαρά το ηθικό σας.

  • Ο ξιφίας όταν εμφανίζεται στο όνειρό μας αποτελεί έναν καλό οιωνό, καθώς αν τον δείτε να βγαίνει από τη θάλασσα ή να κολυμπάει θα πρέπει να περιμένετε πολύ σύντομα μια αλματώδη βελτίωση σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

  • Το πιθανότερο είναι αν δείτε στο όνειρό σας πως βρίσκεστε στον Άδη, το όνειρο αυτό να μην είναι και πολύ ευχάριστο.
    Το όνειρο αυτό προμηνύει πως για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, θα βιώνετε ψυχοφθόρες καταστάσεις.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε εστιατόριο τότε να περιμένετε τις δουλειές σας να πάρουν την κάτω βόλτα, αν απλά τρώτε σε ένα εστιατόριο μόνοι σας ή με παρέα τότε να περιμένετε την ανάμειξή σας σε υποθέσεις από τις οποίες θα υποστείτε τις συνέπειες.

  • Το να δείτε στο όνειρο σας ότι είσασταν βουλευτής σημαίνει ότι είστε ματαιόδοξος και ότι μεταχειρίζεστε τα μέλη της οικογενείας σας χωρίς καλοσύνη. Δεν θα επιτύχετε καμιά άνοδο.

  • Οι απόψεις των ερμηνευτών διίστανται και συνοψίζονται σε δυο εκ διαμέτρου αντίθετες εκδοχές.
    Το αινιγματικό αυτό σχήμα που έντονα απασχόλησε και απασχολεί τα μαθηματικά, τη γεωμετρία, τη φιλοσοφία και τις απόκρυφες επιστήμες, στα όνειρα, παραμένει, ουσιαστικά ανερμήνευτο.

Εγγραφή στο RSS - αγριλίσιου