Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγριοφερνόταν

Αρχική » Oneiro » αγριοφερνόταν

Ονειροκρίτης αγριοφερνόταν - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγριοφερνόταν

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Εάν δείτε στο όνειρό σας ότι μοιράζετε ή μοιράζεστε χρυσαφικά ή χρήματα ή χρυσά νομίσματα, πιθανό να βιώσετε στενοχώριες ή σοβαρή οικονομική δυσκολία.

  • Παρόλο που το να έχετε μια ασθένεια του σπλήνα αποτελεί ένα πολύ άσχημο συμβάν στην πραγματική ζωή, παρόλα αυτά στον ονειρικό μας κόσμο τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι.

  • Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με βατόμουρα δεν είναι καθόλου καλοί οιωνοί, καθώς προμηνύουν γλυκόπικρες καταστάσεις όπως και η γεύση τους..

    Έτσι αν δείτε στον ύπνο σας βατόμουρα, θα πρέπει να περιμένετε άσχημα νέα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ορφανός, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, θα βρεθούν στη ζωή σας ισχυροί άνθρωποι που θα σας προστατεύσουν αποτελεσματικά και θα σας προωθήσουν σε ανώτερες θέσεις.

  • Το μύδι συμβολίζει έντονες και ανεπανάληπτες ερωτικές συγκινήσεις.

    Εάν λοιπόν δείτε μύδια ανοιχτά ή ζωντανά ή εσείς μαζεύετε μύδια τότε να περιμένετε έντονες ερωτικές εμπειρίες εκείνη την περίοδο.

  • Αν δείτε ποτιστήρι και δει το χρησιμοποιήσετε για να ποτίσετε λουλούδια , θα διαλυθούν κάποιες αμφιβολίες που έχετε στον αισθηματικό τομέα.

    Βλέπε επίσης Πότισμα

Εγγραφή στο RSS - αγριοφερνόταν