Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγροκατοικία

Αρχική » Oneiro » αγροκατοικία

Ονειροκρίτης αγροκατοικία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγροκατοικία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε σε όνειρο πίνακα ζωγραφικής κρεμασμένο σε τοίχο σπιτιού ή σε μουσείο ο οποίος σας τραβάει το ενδιαφέρον, να περιμένετε γεγονότα που θα αναστρέψουν την ως τώρα πορεία σας στη ζωή.

  • Αν είστε άντρας και δείτε το όνειρό σας δύο γυναίκες να ξεμαλλιάζονται, θα πρέπει να περιμένετε την ανάμιξή σας σε καταστάσεις που ενώ δεν σας αφορούν θα σας κάνουν κακό.
    Αν δείτε πως εσείς ξεμαλλιάζεστε με μία γυναίκα ενώ είστε άνδρας, ο ανδρισμός σας θα δοκιμαστεί.

  • Το βάθρο που αποτελεί τη βάση που πάνω της στήνονται διάφορες κατασκευές, έχει ειδική σημασία στην ερμηνεία των ονείρων.
    Αν δείτε ότι εσείς ή κάποιος άλλος είναι στημένος σε βάθρο, να έχετε το νου σας μην γελοιοποιηθείτε ή να μην προξενήσετε εσείς την γελοιοποίηση δικού σας ανθρώπου.

  • Να είστε έτοιμοι για χρηματικές δυσκολίες και απογοητεύσεις εάν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε εκατομμυριούχος.
    Κάποιες από τις υποθέσεις σας θα πάρουν άσχημη τροπή γιαυτό και θα συναντήσετε ζημιές όσων αφορά τα οικονομικά σας ζητήματα.

  • Το μαρτυρικό και ιερό ταυτόχρονα αυτό σχήμα, στα όνειρα, προοιωνίζει σε γενικές γραμμές «γολγοθάδες» που θα ανηφορίσουμε.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε πως σε κάποιο πρόσωπο του αντίθετου φίλου φαίνεται ο αφαλός, και εσείς εστιάσετε με κάποιον τρόπο σε αυτό και όχι στη γύμνια του ή οτιδήποτε άλλο και το πρόσωπο αυτό σας έλκει ερωτικά, θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, καθώς το όνειρο αυτό προμηνύει την πιθανή δυσφή

Εγγραφή στο RSS - αγροκατοικία