Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγροληψία

Αρχική » Oneiro » αγροληψία

Ονειροκρίτης αγροληψία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγροληψία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η δικιά σας γύμνια στο όνειρο αποτελεί ένα σημάδι ότι πολύ σύντομα θα απαλλαγείτε από πράγματα που σας βαραίνουν ή πράγματα που σας στεναχωρούν.

    Σε περίπτωση που κάποιος άλλος του αντίθετου φύλου είναι γυμνός, τότε ο παρορμητικός χαρακτήρας σας σύντομα θα σας φέρει μπελάδες.

  • Οι ρίζες με οποιοδήποτε τρόπο και να εμφανιστούν στον ύπνο μας, δεν αποτελούν ένα καλό σημάδι, καθώς αν τις δούμε μαγειρεμένες ή έτοιμες για μαγείρεμα, σημαίνει πως πράγματα που περιμένετε δεν θα έχουν κακή κατάληξη, ενώ αν δείτε ρίζες δέντρου στο έδαφος, προμηνύει κακές ερωτικές επιλογές και σχέ

  • Αν δείτε βελόνα στο όνειρό σας , τότε θα έχετε κάποιον τσακωμό στην οικογένειά σας, που θα σας στεναχωρήσει πάρα πολύ και εσάς αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σας.

    Αν η βελόνα σας τρυπήσει, τότε θα αντιμετωπίσετε διαμάχες στην δουλειά σας.

  • Ανάλογα με το είδος της φωλιάς που βλέπουμε στο όνειρό μας, υπάρχει και διαφορετική ερμηνεία.
    Στην περίπτωση που δείτε φωλιά από πουλιά, τότε θα πρέπει να περιμένετε ευτυχία σε καινούργιες ερωτικές σχέσεις και ανανέωση σε παλιές.

  • Αποχή από εργασία.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι χορηγείτε ή λαμβάνετε άδεια από την εργασία σας, σημαίνει πως όλες οι υποθέσεις σας θα παραμείνουν για ένα διάστημα εκκρεμείς και υπό αναβολή.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι είστε καβάλα σε άλογο σημαίνει ότι σας διακατέχει μεγάλη αισιοδοξία.
    Σαν καβαλάρης σημαίνει ότι έχετε δύναμη, αποφασιστικότητα και πρόκειται να υπερισχύσετε των αντιπάλων σας.
    Αν περιμένετε κάποια απάντηση, θα είναι θετική.

Εγγραφή στο RSS - αγροληψία