Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγρονομικούς

Αρχική » Oneiro » αγρονομικούς

Ονειροκρίτης αγρονομικούς - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγρονομικούς

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας άλμπουμ, σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχία και ότι θα γνωρίσετε αληθινούς φίλους.

    Αν ονειρευτείτε ότι βάζατε φωτογραφίες μέσα σε ένα άλμπουμ, σημαίνει πως θα έχετε επιτυχία σε επαγγελματικά θέματα και να αναμένεται πολλά κέρδη.

  • Ένα ναυαγισμένο πλοίο στα όνειρα προμηνύει απογοήτευση.

    Εάν δείτε πλοίο ναυαγισμένο και κατεστραμμένο κοντά στην ακτή τότε πιθανό κάποιοι στόχοι που είχατε θέσει ή κάποια όνειρα που κάνατε εκείνη την περίοδο να μην πραγματοποιηθούν, να «ναυαγήσουν».

  • Οι στρατιωτικοί στα όνειρα θεωρούνται σύμβολα τιμής και ανδρείας καθώς τυγχάνουν αναγνώρισης ώς πρόσωπα στις κοινωνίες ανεξαρτήτως γεωγραφικού μήκους και πλάτους.
    Διαβάστε περισσότερα στο λήμμα στρατηγός

  • Αν δείτε στον ύπνο σας περίπτερο και ότι μάλιστα ψωνίζετε απ' αυτό, σημαίνει πως οι φιλοδοξίες σας είναι πολύ περιορισμένες και η ζωή σας τακτοποιημένη, αλλά μέτρια.

    Αν δείτε ότι είστε περιπτεράς, να περιμένετε αποτυχίες σε όλα τα μεγαλόπνοα σχέδια σας.

  • Από αρχαιοτάτων χρόνων το αμπέλι είναι αυτό που συμβολίζει την ευημερία και την ευφροσύνη, την απαλλαγή από τα άγχη και τα περιττά.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κρυώνετε και δεν μπορείτε να ζεσταθείτε με τίποτα, μην αγχωθείτε, γιατί το όνειρο έχει αντίστροφη ερμηνεία: Δείχνει ότι έχετε σιδερένια κράση και προοιωνίζει υγεία, μακροζωία και ευζωία.

Εγγραφή στο RSS - αγρονομικούς