Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγροτουριστικών

Αρχική » Oneiro » αγροτουριστικών

Ονειροκρίτης αγροτουριστικών - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγροτουριστικών

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Εάν βλέπετε στον ύπνο σας ότι κρατάτε στα χέρια σας ή βγάζετε εκείνη τη στιγμή ένα εισιτήριο για κάποια θεατρική παράσταση ή κάποιο γενικότερα θέαμα τότε χρειάζεστε ξεκούραση για λίγο καιρό, διότι βρίσκεστε κοντά στην υπερκόπωση.

  • Αν στο όνειρο σας διαδραματίζεται νύχτα με πανσέληνο που σας εντυπωσιάζει ή απλά εστιάσετε με κάποιον τρόπο σε ένα γεμάτο φεγγάρι μην σας ξεγελάει η ομορφιά του καθώς τα πράγματα δεν προμηνύονται και τόσο ρόδινα.

  • Το να δεις σε όνειρο πως είσαι ετοιμοθάνατος - ετοιμοθάνατη, θεωρείται από τα πολύ καλά όνειρα και έχει αντίθετη ερμηνεία από αυτήν που θα περιμέναμε, παρόλο που συνήθως εμφανίζεται ως εφιάλτης.

  • Αν δείτε πόρτα διάπλατα ανοιχτή, θα έχετε πλούτο και επιτυχίες.

    Αν είναι κλειστή η πόρτα στο όνειρο,να περιμένετε εμπόδια και δυσκολίες.

    Πόρτα κατεστραμμένη και γκρεμισμένη σημαίνει διαταραχές στην οικογενειακή σας ζωή.

  • Αν δείτε ότι είστε αυτοκράτορας σε κάποιο βασίλειο, σημαίνει έπαρση και κακές αποφάσεις από τις οποίες το όνειρο σας προειδοποιεί να προστατευτείτε.

  • Εάν είστε άντρας και δείτε ότι θαυμάζετε κάποιο εργόχειρο ή έστω το σχολιάζετε τότε αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σας.
    Αντιθέτως όμως αν είστε γυναίκα τότε αυτό σημαίνει ότι θα έχετε μια οικογενειακή ευτυχία.

Εγγραφή στο RSS - αγροτουριστικών