Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγροφυλακής

Αρχική » Oneiro » αγροφυλακής

Ονειροκρίτης αγροφυλακής - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγροφυλακής

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε υποστεί μια σωματική μεταβολή και ξαφνικά παχύνετε υπερβολικά, μην ανησυχήσετε: επίκειται πλουτισμός σας από απροσδόκητη αιτία.

    Αν δείτε ότι αδυνατίσατε, θα έχετε προστριβές και γκρίνια με τον ερωτικό σας σύντροφο.

  • Αν δείτε πως φτάσατε στο ανώτατο σημείο ανόδου, ή στην κορυφή μιας σκάλας, χωρίς να σκοντάψετε ή να τρεκλίσετε, είναι καλό σημάδι. Η ζωή σας θα είναι εξασφαλισμένη και θα έχετε πολλές επιτυχίες.

  • Το ενέχυρο στο όνειρό σας, είτε το δίνετε είτε το παίρνετε οποιαδήποτε συναλλαγή σημαίνει ότι οι κακοτοπιές σας θα συνεχιστούν για λίγο καιρό ακόμα.

  • Παρότι αρχικά μπορεί να φαίνεται απειλητικό, το να κυριαρχεί σιωπή στον ονειρικό σας κόσμο, αποτελεί ένα ευοίωνο όνειρο. Αν λοιπόν οποιονδήποτε τρόπο εστιάσετε στη σιωπή στο όνειρό σας, θα πρέπει σύντομα να περιμένετε να ζήσετε καταστάσεις χαρούμενες και ξέγνοιαστες.

  • Πρόκειται βέβαια, για σπάνιο όνειρο, γιατί στην εποχή μας και το πετάλωμα και ο πεταλωτής τείνουν να εκλείψουν.
    Αν όμως δείτε πεταλωτή να πεταλώνει άλογο, μουλάρι ή γαϊδούρι, οι εχθροί σας θα σταθούν ανίκανοι να σας βλάψουν και θα εξευτελιστούν.

  • Γενικότερα οι ένοπλοι ή ο ένοπλος στον ύπνο σας δηλώνει ότι εμπνέετε σεβασμό στους γύρο σας και σας υπολογίζουν στα δύσκολα.
    Εάν τώρα ο ένοπλος είστε εσείς αυτό σημαίνει ότι έχετε όλα τα εφόδια να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε συναντήσετε στη ζωή σας.

Εγγραφή στο RSS - αγροφυλακής