Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγχώσαμε

Αρχική » Oneiro » αγχώσαμε

Ονειροκρίτης αγχώσαμε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγχώσαμε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Όταν στον ύπνο σας δείτε ότι εμπλέκεστε σε κάποιο ειδύλλιο με το αντίθετο φύλο, τότε να είστε έτοιμοι διότι η σχέση που θα έρθει θα είναι ώριμη και θα ευδοκιμήσει.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας κάποιον να παίζει βιολί, τότε θα έχετε ήρεμη ζωή, θα φύγουν κάποια βάρη που τυχόν να έχετε.

    Αν δείτε βιολί μέσα σε ανοικτό βαλιτσάκι, τότε θα ακούσετε άσχημα νέα από κοντινά σας πρόσωπα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αφίσες, είναι προειδοποίηση για διαφωνίες και ασυνεννοησία με τον άνθρωπο σας, ακόμη και άσχημα νέα.

    Το να δείτε ότι εσείς απεικονίζεστε στις αφίσες, σημαίνει ότι θα αναλάβετε δυσάρεστα και επιζήμια καθήκοντα τα οποία θα σας δημιουργήσουν τελικά προβλήματα.

  • Η αρρώστια στο όνειρο ανάλογα με το πώς εμφανίζεται, έχει και διαφορετική ερμηνεία.

    Στην περίπτωση που η αρρώστια έχει βαριά μορφή θα πρέπει να περιμένετε κακοτοπιές και προσωπικές επιθέσεις από τον στενό φιλικό σας κύκλο.

  • Στις γυναίκες που βλέπουν στον ύπνο του ότι ασχολούνται με τις ρόγες του στήθους τους, θα λέγαμε να προσέχουν, καθώς το όνειρό τους σημαίνει ότι είναι έτοιμες να ενδώσουν σε κάθε ερωτικό πειρασμό.

  • Αν δείτε σε όνειρο σας ότι βάζετε πιπέρι στο φαγητό που ετοιμάζεστε να φάτε, οι κόποι σας θα ανταμειφθούν και η φιλοτιμία σας θα αναγνωρισθεί απο τον περίγυρο σας.

Εγγραφή στο RSS - αγχώσαμε