Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγχώσει

Αρχική » Oneiro » αγχώσει

Ονειροκρίτης αγχώσει - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγχώσει

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Στις γυναίκες που βλέπουν στον ύπνο του ότι ασχολούνται με τις ρόγες του στήθους τους, θα λέγαμε να προσέχουν, καθώς το όνειρό τους σημαίνει ότι είναι έτοιμες να ενδώσουν σε κάθε ερωτικό πειρασμό.

  • Το περπάτημα πάνω σε άδεια αμμουδιά προοιωνίζει μια μεγάλη λύπη που θα περάσετε.

    Αν μετράτε κόκκους άμμου σε ειδυλλιακό τοπίο, ήρεμες μέρες θα έρθουν.

    Αν είστε ξαπλωμένος στην άμμο μαζί με άλλους και χαίρεστε παίζοντας, τότε θα ζήσετε μια περίοδο ήρεμης και μετρημένης ευτυχίας.

  • Τα κοχύλια συμβολίζουν χαλάρωση, χαρούμενες στιγμές αλλά και εφήμερες.

    Εάν δείτε τα κοχύλια στο φυσικό τους περιβάλλον δηλαδή ένα θαλασσινό τοπίο τότε πιθανό να βιώσετε έντονα χαρούμενες στιγμές που όμως θα είναι πρόσκαιρες.

  • Εάν δείτε ότι περνάτε κάποια ανοιχτή πόρτα τότε να περιμένετε επιτυχίες απροσδόκητα, ομοίως βέβαια αν η πόρτα είναι κλειστή και δεν μπορείτε να την περάσετε τότε να περιμένετε απογοητεύσεις και απαγορεύσεις.

  • Σε αυτό το όνειρο δεν παίζει κανένα ρόλο αν δείτε ότι εσείς ο ίδιος παίζετε το τύμπανο ή απλά το ακούτε να έρχεται σαν ήχος, το βλέπετε κ.τ.λ.π.
    Σε αυτό που πρέπει να δώσετε βάρος είναι το αν ο ρυθμός είναι αργός ή γρήγορος.

  • Η κότα θεωρείται ονειρικό σύμβολο άμεσα συνυφασμένο με τα επαγγελματικά, και συγκεκριμένα με προτάσεις που θα σας γίνουν μελλοντικά.

    Αναλόγως του χρώματος της κότας ερμηνεύεται και η πρόταση που σας γίνεται :

Εγγραφή στο RSS - αγχώσει