Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγωγιάτικων

Αρχική » Oneiro » αγωγιάτικων

Ονειροκρίτης αγωγιάτικων - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγωγιάτικων

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Από όποια σκοπιά και να προσπαθήσουμε να μεταφράσουμε αυτό το όνειρο το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουμε ευχάριστα νέα.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας πως είσαστε αλήτης, αυτό σημαίνει πως σύντομα θα διαγράψετε μονομιάς σοβαρές έννοιες που έχετε στη ζωή σας.
    Αν δείτε πως κάποιος άλλος το όνειρό σας είναι αλήτης, αυτό αποτελεί ένα σημάδι πως κάποιος από το στενό σας περίγυρο, σας φθονούν.

  • Αν δείτε ότι απεχθάνεστε ένα πρόσωπο στο όνειρό σας, σημαίνει ότι θα νιώσετε αρέσκεια για κάποιον, και ότι η υποψία σας για την τιμιότητα του θα αποδειχθεί βάσιμη.

  • Η μαμή όπως και η εγκυμοσύνη στα όνειρα συμβολίζουν κάτι αρνητικό.
    Εάν δείτε λοιπόν απλά μία μαμή ή ότι της μιλάτε τότε θα υπάρξουν κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις και αρνητικά γεγονότα που θα σας στενοχωρήσουν.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας λερωμένο εσώρουχο, τότε θα αποκαλυφθεί κάποιο μυστικό σας και θα βρεθείτε σε διαπληκτισμό με κάποια κοντινά σας πρόσωπα.

    Αν δείτε στο όνειρό σας λευκό βρακί, τότε ο ονειροκρίτης λέει ότι θα κερδίσετε καταξίωση.

  • Αν δείτε πως επισκεφθήκατε μια γκαλερί τέχνης, σημαίνει άτυχο οικογενειακό δεσμό, θα προσπαθείτε να παρουσιάζετε μιαν εμφάνιση ευτυχίας, αλλά κρυφά θα φροντίζετε για άλλους δεσμούς.

Εγγραφή στο RSS - αγωγιάτικων