Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγωνιάτε

Αρχική » Oneiro » αγωνιάτε

Ονειροκρίτης αγωνιάτε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγωνιάτε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η ερμηνεία των τούβλων στον ονειρικό μας κόσμο διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο που θα τα δούμε, ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις που έχουμε τα πράγματα είναι καλά.

  • Αν δείτε στο ύπνο σας ότι αποτελειώσατε ένα έργο ή μέρος έργου, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε πρώιμα στη ζωή μια καταλληλότητα, και τι θα μπορέσετε να περάσετε τις μέρες σας όπως και όπου σας αρέσει.

  • Υπάρχουν δύο ειδών εκλείψεων που μπορείτε να δείτε στον ύπνο σας, ηλίου και σελήνης.
    Εάν δείτε έκλειψη ηλίου τότε να περιμένετε σοβαρό κίνδυνο για την ζωή σας, εάν δείτε έκλειψη σελήνης να περιμένετε δυσκολίες στα ερωτικά και τα αισθηματικά σας.

  • Η μπύρα και γενικά το αλκοόλ όπως και στην πραγματικότητα, συμβολίζει πρόσκαιρες απολαύσεις.

    Εάν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας μπύρα είτε την πίνετε είτε όχι, να περιμένετε ότι θα βιώσετε μία περίοδο γεμάτη με μικροχαρές και πρόσκαιρες απολαύσεις.

  • Ο ξένος αποτελεί ένα “κλισέ” στον χώρο της ερμηνείας των ονείρων.
    Αναφέρετε σαν μια παρουσία που δεν γνωρίζουμε και όχι σαν τον ξένο με την αρχαία έννοια, δηλαδή τον άνθρωπο που φιλοξενούμε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αλάβαστρο, σημαίνει επιτυχία στο γάμο και σε κάθε νόμιμη δουλειά.

    Αν δείτε πως σπάσατε αλαβάστρινο άγαλμα ή βάζο, σημαίνει λύπη και μεταμέλεια. Επίσης, μπορεί χάσετε χρήματα ή κάποιες ευκαιρίες επαγγελματικές.

Εγγραφή στο RSS - αγωνιάτε