Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγωνιστικώς

Αρχική » Oneiro » αγωνιστικώς

Ονειροκρίτης αγωνιστικώς - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγωνιστικώς

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρο σας δείτε ότι παρακολουθείτε μια συναυλία που δίνεται από ορχήστρα, να περιμένετε να ξεσπάσουν επάνω σας κουτσομπολιά και κακολογίες.

  • Αν, στο όνειρο σας, συναντήσετε οδοιπόρο που έρχεται από μακριά, κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος σας, από καιρό ξεχασμένο, θα εμφανιστεί και θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κορνέτα, τότε μάλλον δεν έχετε άσπιλους φίλους, γιατί το μυστικό που εμπιστευτήκατε σε κάποιον,μάλλον δεν θα μείνει για πολύ καιρό κρυφό.
    Και οι φόβοι που είχατε για την τήρησή του, θα βγουν αληθινοί.

  • Αν ονειρευτείτε γλυκίσματα, είναι σημάδι ότι θα εξαπατηθείτε από πονηρά πρόσωπα.

    Αν δείτε ότι τρώτε γλυκά, προβλέπονται εγκάρδιες φιλίες.

    Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι ψήνει γλυκά, σημαίνει ότι θα αποτύχει στην επιδίωξη της να ξεγελάσει τους άλλους.

  • Στο πέρασμα του χρόνου ο τροχό έχει ερμηνευτεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, μιας και ανάλογα με την εποχή συμβόλιζε και κάτι διαφορετικό.
    Το πιο σημαντικό πάντως είναι πως πάντα είχε μια θετική ερμηνεία.

  • Τα εντόσθια αποτελούν ένα ασυνήθιστο όνειρο και η ερμηνεία του ποικίλει αναλόγως με την περίσταση στην οποία τα είδαμε στον ύπνο μας.
    Δείτε το λήμμα έντερα, καθώς η ερμηνεία είναι η ίδια.

Εγγραφή στο RSS - αγωνιστικώς