Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγόγγυστου

Αρχική » Oneiro » αγόγγυστου

Ονειροκρίτης αγόγγυστου - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγόγγυστου

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η παρουσία του θειαφιού στα όνειρα αποτελεί κακό σημάδι καθώς είναι άρηκτα συνδεδεμένο με εκρήξεις και ηφαίστεια.
    Αν δείτε στο όνειρο σας θειάφι, σημαίνει ότι θα χάσετε πολλούς φίλους, αν δεν επανορθώσετε τα λάθη που κάνατε σε κακόπιστες δοσοληψίες.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι κρατάτε στα χέρια σας μια ρακέτα την οποία δεν χρησιμοποιείτε, σημαίνει πως τα ταλέντα που διαθέτετε δεν επαρκούν από μόνα τους, για να σας βγάλουν από την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεστε.

  • Το άλας της ζωής... Αλάτι άφθονο και καθαρό σημαίνει ευόδωση προσπαθειών και επίτευξη στόχων.

    Όμως το αλάτι στα όνειρα έχει συνήθως αρνητική ερμηνεία.

    Συνήθως, έπειτα από ένα τέτοιο όνειρο, όλα πάνε στραβά και μέσα στην οικογένεια θα δημιουργηθούν δυσαρέσκειες και διαφωνίες.

  • Αν στον ύπνο σας είστε ο ίδιος καλόγερος ή καλόγρια, τότε θα περάσετε δυστυχία και πολλά βάσανα.

    Αν βρεθεί στον δρόμο σας όμως καλόγερος ή καλόγρια τότε να προσέχετε τους φίλους σας, γιατί πρόκειται να επέμβουν στα οικογενειακά σας και να σας κάνουν άνω κάτω.

  • Αν δείτε ότι βρίσκεστε σε αποβάθρα, σημαίνει κατά τον ονειροκρίτη ότι σχεδιάζετε να κάνετε δυσάρεστα ταξίδια, και υπάρχουν πιθανότητες να έχετε ατυχήματα και προβλήματα υγείας.

  • Το χωνί όταν εμφανίζεται στον ονειρικό σας κόσμο, θέλει να σας δώσει ένα στοιχείο ή να σας προειδοποιήσει πως με τον τρόπο που ζείτε μέχρι τώρα πρόκειται να ζήσετε το υπόλοιπο της ζωής σας μέσα στη ρουτίνα χωρίς πολλές χαρές.
    Για αυτό αρχίστε να ζείτε.

Εγγραφή στο RSS - αγόγγυστου