Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγύριστα

Αρχική » Oneiro » αγύριστα

Ονειροκρίτης αγύριστα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγύριστα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η παρουσία του αεροπλάνου στα όνειρα ερμηνεύεται συνήθως θετικά. Σημαίνει επιτυχία, ικανοποίηση φιλοδοξιών, φήμη. Πολλές φορές όμως η εμφάνιση του αεροπλάνου στα όνειρα δεν είναι τόσο γοητευτική.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι είστε αδιάθετη ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι πως η ζωή σας είναι ακατάστατη και πως παίρνετε δύσκολα αποφάσεις.

  • Αν δείτε ποτιστήρι και δει το χρησιμοποιήσετε για να ποτίσετε λουλούδια , θα διαλυθούν κάποιες αμφιβολίες που έχετε στον αισθηματικό τομέα.

    Βλέπε επίσης Πότισμα

  • Όπως και να δείτε τη ροδοδάφνη στον ονειρικό σας κόσμο, τα νέα που θα πρέπει να περιμένετε είναι ευχάριστα.
    Όσο πιο ανθισμένο είναι το φυτό που βλέπετε, τόσο το καλύτερο για εσάς.
    Ετοιμαστείτε για την πιο ερωτική και συγκλονιστική περίοδο της ζωής σας.

  • «Ο αναμάρτητος πρώτος λίθον βαλέτω»... Αν δείτε στον ύπνο σας ότι περπατάτε πάνω σε σωρό από πέτρες, ο δρόμος που πήρατε στη ζωή είναι σκληρός, πλην τίμιος.

    Αν δείτε ότι σηκώνετε πέτρες βαρείες που φράζουν το πέρασμα σας, θα χρειαστεί να ξεπεράσετε μεγάλα εμπόδια, μέχρι να επιτύχετε.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι κρατάτε, δίνετε ή παίρνετε ένα κομμάτι σαπούνι, να περιμένετε σύντομο ξεκαθάρισμα εκκρεμών υποθέσεων και έξοδο από το τέλμα στο οποίο βρίσκεστε.

Εγγραφή στο RSS - αγύριστα