Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγύριστη

Αρχική » Oneiro » αγύριστη

Ονειροκρίτης αγύριστη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγύριστη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως ανοίγετε τα θεμέλια για να χτίσετε το δικό σας σπίτι αυτό σημαίνει πως όλα σας τα σχέδια, όλοι σας οι σκοποί που έχετε βάλει στη ζωή σας θα πραγματοποιηθούν. Για τους ανύπαντρους σημαίνει πως θα παντρευτούν γρήγορα.

  • Ο σκαντζόχοιρος, όταν εμφανίζεται με οποιονδήποτε τρόπο στον ονειρικό σας κόσμο, δεν αποτελεί δυστυχώς έναν καλό οιωνό.
    Αν δείτε λοιπόν το μικρό αγκαθωτό θηλαστικό στον ύπνο σας,σύντομα θα αντιμετωπίσετε αναποδιές και κακοτοπιές σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φτιάχνετε κάτι που σχετίζονται καρφιά ή καρφώνετε ένα κάδρο στον τοίχο, σε οποιαδήποτε περίπτωση το καρφί είναι εχθρός που καραδοκεί και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να επιτεθεί.
    Και ακόμη θα γίνει κάτι που θα σας κλονίσει σοβαρά.

  • Το περπάτημα πάνω σε άδεια αμμουδιά προοιωνίζει μια μεγάλη λύπη που θα περάσετε.

    Αν μετράτε κόκκους άμμου σε ειδυλλιακό τοπίο, ήρεμες μέρες θα έρθουν.

    Αν είστε ξαπλωμένος στην άμμο μαζί με άλλους και χαίρεστε παίζοντας, τότε θα ζήσετε μια περίοδο ήρεμης και μετρημένης ευτυχίας.

  • Το να δείτε ότι μισείτε κάποιον στον ύπνο σας, είναι ένα κλασσικό όνειρο που ερμηνεύεται από τα πολύ παλιά χρόνια αντίστροφα.
    Στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει είναι ότι έχετε ανάγκη για τρυφερότητα και αγάπη και ψάχνετε κάπου να διοχετεύσετε τα πλούσια συναισθήματα σας.

  • Η βροχή στα όνειρα προμηνύει δυσάρεστες καταστάσεις.
    Εάν δείτε στο όνειρο ότι μία ξαφνική και δυνατή μπόρα τότε πιθανό εκείνη την περίοδο η τύχη σας να αλλάξει προς το χειρότερο.

Εγγραφή στο RSS - αγύριστη