Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγύρτηδες

Αρχική » Oneiro » αγύρτηδες

Ονειροκρίτης αγύρτηδες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγύρτηδες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το να ονειρευτείτε απαγωγή δεν είναι καλό όνειρο.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε πέσει θύμα απαγωγής, τότε μπορείτε να περιμένετε θετική ανταπόκριση από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

  • Η παρουσία του γραφικού και συμπαθούς αυτού επαγγελματία, που έχει εκλείψει στις μέρες μας, στα όνειρα μας είναι πάντοτε ευοίωνη.
    Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας ότι συναντάτε ένα λούστρο, να είστε σίγουρος για τη συμπαράσταση των φίλων σας σε όλες τις δύσκολες στιγμές της ζωής σας.

  • Αν ονειρευτείτε ότι ανεβαίνετε σε λόφο ή βουνό και φτάνετε στην κορυφή, θα υπερνικήσετε τα πιο φοβερά εμπόδια ανάμεσα σε σας και σ' ένα ευτυχισμένο μέλλον.

    Αν όμως δείτε πως δεν καταφέρατε να φτάσετε στην κορυφή, τα πιο αγαπημένα σας σχέδια θα γνωρίσουν την αποτυχία.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τα αυτιά σας έχουν αλλάξει σχήμα και είναι ωραία και καλοσχηματισμένα, θα έχετε πρόοδο στις εργασίες σας και θα απολαύσετε υλική ευημερία.

  • Η εμφάνιση ενός γραμματίου στις μέρες μας, κάλλιστα θα μπορούσε να είναι μια εκδήλωση άγχους προερχόμενη από την καθημερινότητα.
    Ωστόσο ο συμβολικός του χαρακτήρας είναι σύντομες αγωνίες κυρίως στους επαγγελματικούς, αλλά και σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής.

  • Το τσίμπημα στον ονειρικό μας κόσμο αποτελεί, με όποιον τρόπο και να το δούμε, έναν καλό οιωνό.

    Στην περίπτωση που δείτε πως τσιμπάτε κάποιον ή και στην περίπτωση που κάποιος άλλος σας τσιμπάει το όνειρο ερμηνεύεται σαν μια επερχόμενη ερωτική πρόκληση με όμορφη κατάληξη.

Εγγραφή στο RSS - αγύρτηδες