Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αγώγι

Αρχική » Oneiro » αγώγι

Ονειροκρίτης αγώγι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αγώγι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι δέχεστε το δάγκωνα ενός ζώου ή εντόμου, λυσσασμένου ή δηλητηριώδους , τότε σημαίνει ότι έχετε πολλούς εχθρούς που καραδοκούν να σας καταστρέψουν και ψάχνουν να βρουν μία ευκαιρία, η οποία θα τους δοθεί πολύ σύντομα αν δεν είστε προετοιμασμένοι και προφυλαγμένοι.

  • Αυτό που έχει σημασία στο συγκεκριμένο όνειρο είναι μόνο η περίπτωση που βλέπετε τους ώμους σας μεγαλύτερους ή μικρότερους.
    Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το όνειρο είναι άνευ σημασίας.

  • Η παρουσία του επιταφίου στα όνειρα περιέχει έναν πολύ ισχυρό συμβολισμό, όπως και τα περισσότερα όνειρα που αφορούν τα Θεία.

  • Αν ονειρευτείτε πως θρηνείτε, σημαίνει κακοτυχία και δυστυχία.
    Αν δείτε άλλους να θρηνούν, σημαίνει πως θα απογοητευτείτε και θα χάσετε λόγω της κακής επιρροής ορισμένων φίλων.
    Για τους ερωτευμένους, αυτό το όνειρο σημαίνει καυγάδες και πιθανό χωρισμό.

  • Το χωνί όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμου είναι ένα από τα ελάχιστα όνειρα που προμηνύει χλιαρότητα και ουδετερότητα σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
    Αν και θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα όνειρο άνευ σημασίας, ωστόσο χωρίς εξάρσεις και έντονες χαρές ζωή δεν είναι και πολύ θεμιτή.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ταμίας, ενώ δεν είναι αυτό το επάγγελμα σας, θα σας τύχουν αλλεπάλληλες οικονομικές ζημιές που θα κλονίσουν σοβαρά το ηθικό σας.

Εγγραφή στο RSS - αγώγι