Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αδέκαρε

Αρχική » Oneiro » αδέκαρε

Ονειροκρίτης αδέκαρε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αδέκαρε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Είναι ένα πολύ σπάνιο όνειρο, παρόλα αυτά αν μέσα στο όνειρό σας δείτε ότι κοιμάστε πάει να πει ότι έχετε πλήρως παραιτηθεί από τη ζωή και δεν περιμένετε να γίνει τίποτα.
    Αν κοιμάστε μαζί με κάποιον ερωτικό σύντροφο όμως θα πρέπει να περιμένετε σύντομα μια σειρά από ευτυχισμένες μέρες.

  • Το να ακούσετε ή να εξαπολύσετε βωμολοχίες, κατηγορίες και προσβλητικά λόγια στον ονειρικό σας κόσμο, αποτελεί ένα προειδοποιητικό σημάδι που κάλλιστα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε υπέρ σας.

  • Το συντριβάνι που εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο, μας υπόσχεται ταξίδια στο πάθος και στον έρωτα που θα μας βγάλουν από την προσωπική μας ρουτίνα και θα μας εντάξουν και πάλι στον κόσμο του της ηδονής.

  • Η κατσαρίδα στα όνειρα θεωρείται ότι συμβολίζει στεναχώριες και βάσανα.

    Έτσι, η κατσαρίδα στο όνειρό σημαίνει ότι θα έχεις μικροενόχλήσεις από τους φίλους, τους γονείς ή τα αδέρφια σου ενώ αν εργάζεται τότε στη δουλειά σου θα έχεις κάποιο μικρό επεισόδιο με συναδέλφους.

  • Εάν δείτε στο όνειρό σας ότι μοιράζετε ή μοιράζεστε χρυσαφικά ή χρήματα ή χρυσά νομίσματα, πιθανό να βιώσετε στενοχώριες ή σοβαρή οικονομική δυσκολία.

  • Οι Άγιοι, όπως ακριβώς και οι Άγγελοι, είναι όργανα παρηγοριάς ή ολέθρου.
    Η παρουσία τους στα όνειρα αποκτά διαφορετικές σημασίες, ανάλογα με το φύλο τους ,αν είναι άνδρες ή γυναίκες, με το ύφος και τη διάθεση που δείχνουν απέναντι μας, με τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους κλπ.

Εγγραφή στο RSS - αδέκαρε