Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αδένα

Αρχική » Oneiro » αδένα

Ονειροκρίτης αδένα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αδένα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε βδέλλες να σας πίνουν το αίμα, τότε πρέπει να ξεκουραστείτε γιατί η ζωή που κάνετε, έχει αρχίσει να σας καταπονεί και ψυχικά αλλά και σωματικά.

    Αν τις δείτε σε κάποιο βάλτο, τότε έχετε πολλές πιθανότητες να σας ξεγελάσουν ακόμα και σε αντικείμενο που το γνωρίζετε καλά.

  • Το τάβλι μπορεί να αποτελεί ένα πολύ εύστοχο τρόπο ψυχαγωγίας στην πραγματική μας ζωή, όταν όμως εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο τα πράγματα δείχνουν να μην είναι καθόλου έτσι.

  • Γενικά η έκτρωση στα όνειρα είναι κακό σημάδι, εφόσον δεν συντρέχει λόγος στην πραγματική σας ζωή.

    Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι γίνετε μια έκτρωση από κάποια γυναίκα τότε να περιμένετε την εξέλιξη της ερωτική σας σχέσεις σε απελπισμένη και ταραγμένη απροσδόκητα.

  • Τα λύτρα συμβολίζουν οικονομική απώλεια όπως και στην πραγματικότητα.
    Εάν δείτε στον όνειρό σας ότι σας ζητάνε λύτρα, πιθανό να βρεθείτε σε μία πιεστική κατάσταση που θα οδηγήσει σε οικονομικές απώλειες.

  • Αν δεν είστε άτομο δεδηλωμένα φαντασιόπληκτο ή δον κιχωτικό και δείτε στον ύπνο σας ότι επισκέπτεστε μια αίθουσα που έχει πανοπλίες ή ότι βρίσκεστε σε ένα χώρο με αρματωμένους ιππότες, να περιμένετε μια δυσάρεστη στροφή στη συμπεριφορά των άλλων απέναντι σας που θα οφείλεται στις παραλείψεις και

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πλύστρα, να περιμένετε λαμπρές εξελίξεις στον οικονομικό τομέα.
    Αν είστε γυναίκα και δείτε ότι κάνετε αυτό το επάγγελμα, σύντομα οι κόποι σας θα ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα.

Εγγραφή στο RSS - αδένα