Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αδέξιε

Αρχική » Oneiro » αδέξιε

Ονειροκρίτης αδέξιε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αδέξιε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το μελάνι δεν είναι καλό σημάδι στα όνειρα.

    Εάν δείτε ότι γράφετε με μελάνι σε χαρτί σημαίνει ότι κάποιο γεγονός θα σας βγάλει κάποια άσχημα στοιχεία του χαρακτήρα σας όπως φθόνο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σας πιάνουν θέρμες (σεξουαλικές ορέξεις), φροντίστε να συγκρατήσετε την άμετρη φιλοδοξία σας, προτού θρηνήσετε για τα αποτελέσματα της.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας γραφομηχανή, αυτό σίγουρα είναι ένα σημάδι υπενθύμισης του μαθηματικού τρόπου σκέψης που έχετε και οπωσδήποτε ένας τρόπος να σας πει ο εαυτός σας πως έχετε παραμελήσει πολύ την ερωτική σας ζωή.

  • Η σκορδαλιά όταν κάνει την παρουσία της στον ονειρικό σας κόσμο, δεν έχει την ευχάριστη έννοια του γνωστού, αγαπημένου, παραδοσιακού συνοδευτικού φαγητού.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι διψάτε και πίνετε λεμονάδα που σας δροσίζει και την απολαμβάνετε, να περιμένετε πρόσκαιρες χαρές και καλοπέραση.

    Αν δείτε ότι προσφέρετε σε κάποιον λεμονάδα, σημαίνει πως θα προσφέρετε αποτελεσματική βοήθεια σε φίλο που θα τη ζητήσει.

  • Το όνειρο το οποίο σχετίζετε με δάνειο, προμηνύει αλλαγές στην οικονομική σας κατάσταση.

Εγγραφή στο RSS - αδέξιε