Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αδέσμευτα

Αρχική » Oneiro » αδέσμευτα

Ονειροκρίτης αδέσμευτα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αδέσμευτα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε ότι καπνίζετε πίπα καπνού ή τσιγάρου, ενώ δεν είστε καπνιστής ή δεν καπνίζετε πίπα, ήρθε ο καιρός να αντιμετωπίσετε καταπρόσωπο τα πράγματα, αν δεν θέλετε να προκαλέσετε συμφορές στον εαυτό σας και στους ανθρώπους που σας αγαπούν και σας στηρίζουν.

  • Σε αυτό το όνειρο δώστε βάση στο πως τα σύννεφα εμφανίζονται, διότι αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο για την σωστή ερμηνεία του.
    Αν τα σύννεφα εμφανίζονται μαύρα, ο ουρανός σκοτεινός και βαρύς, τότε θα πρέπει να περιμένετε σύντομα στεναχώριες και δυσάρεστες καταστάσεις.

  • Αν στο όνειρο σας παρακολουθείτε την ταφή κάποιου πεθαμένου ακόμη και αν ο πεθαμένος αυτός είστε εσείς , να περιμένετε τιμές, πλούτη και μακροβιότητα.

  • Το δηλητήριο στον ύπνο μας σε αντίθεση με την πραγματικότητα είναι πολύ καλό.

    Αν μάλιστα δείτε ότι το πίνετε σημαίνει ότι είστε πολύ δυνατός και ακέραιος χαρακτήρας και τίποτα δεν μπορεί να σας απειλήσει.

  • Μερικές φορές στα όνειρα προβάλλονται σύμβολα και εικόνες που αντικατοπτρίζουν συναισθήματα που μας κατακλύζουν εκείνη την περίοδο.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας γλάστρα η ερμηνεία του ονείρου αλλάζει ανάλογα με το περιεχόμενο της γλάστρας.
    Αν η γλάστρα δεν περιέχει τίποτα μέσα της, τότε αυτό σημαίνει ότι τα πράγματα δεν θα πάνε όσο καλά τα περιμένετε.

Εγγραφή στο RSS - αδέσμευτα