Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αδέσποτες

Αρχική » Oneiro » αδέσποτες

Ονειροκρίτης αδέσποτες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αδέσποτες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το αγιόκλημα με οποιονδήποτε τρόπο και να εμφανιστεί στον ονειρικό σας κόσμος, προμηνύει καλές αλλαγές.

    Στην περίπτωση που το δείτε στο σπίτι σας ή σε οικείο για εσάς χώρο να σκαρφαλώνει τον τοίχο, θα πρέπει να περιμένετε ευχάριστες αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

  • Η μοδίστρα συμβολίζει μπλεξίματα.
    Συγκεκριμένα, εάν δείτε στο όνειρό σας μία μοδίστρα, τότε πιθανό να βρεθείτε σε ερωτικές σχέσεις με συχνές σκηνές ζήλιας, πείσματα και γενικά μπλεξίματα που δε σας βγουν σε καλό.

  • Το δηλητήριο στον ύπνο μας σε αντίθεση με την πραγματικότητα είναι πολύ καλό.

    Αν μάλιστα δείτε ότι το πίνετε σημαίνει ότι είστε πολύ δυνατός και ακέραιος χαρακτήρας και τίποτα δεν μπορεί να σας απειλήσει.

  • Τα όνειρα με σεξ είναι ίσως από τα πιο συχνά όνειρα που βλέπουμε, για ευνόητους λόγους. Τι σημαίνει όμως όταν βλέπουμε ένα όνειρο με σεξ; Ο ονειροκρίτης έχει διάφορες εξηγήσεις ανάλογα με τον... παρτενέρ μας αλλά και το είδος του σεξ!

  • Αν ονειρευτείτε αγγειοπλάστη, σημαίνει ότι σύντομα θα ξεκινήσετε να έχετε μια συνεχή εργασία με ικανοποιητικά αποτελέσματα.

  • Η αλεπού συμβολίζει την πονηριά.

    Αν δείτε στο όνειρό σας αλεπού, τότε υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας που θέλουν το κακό σας προσποιούμενοι ότι είναι φίλοι σας.

    Αν δείτε ότι μια αλεπού μπαίνει στο σπίτι ή στην αυλή σας, κάτι κακό θα σας συμβεί.

Εγγραφή στο RSS - αδέσποτες