Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αδέψητης

Αρχική » Oneiro » αδέψητης

Ονειροκρίτης αδέψητης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αδέψητης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν συναντήσετε τυφλό στον ύπνο σας, θα έχετε μεγάλη πνευματική διαύγεια μετά από στεναχώριες.

    Αν βοηθήσετε κάποιον τυφλό, θα σας ζητηθεί να παίξετε καταλυτικό ρόλο στην επίλυση προβλήματος του οικείου σας περιβάλλοντος.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε είτε ότι περπατάτε πάνω σε πριονίδι, είτε ότι το μαζεύετε, είτε απλά εστιάζετε σε αυτό με κάποιον τρόπο, τότε σύντομα θα πρέπει να περιμένετε ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σας που θα σας αναζωογονήσουν και θα σας τονώσουν.

  • Το κυπαρίσσι, επειδή γενικά συνδέεται με τον θάνατο είναι ένα σύμβολο που πολλές φορές υποβάλλεται και επιβάλλεται στα όνειρα μας από την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, καθώς και από τις αγωνίες που ενδεχομένως μας διακατέχουν.

  • Το γραφείο σαν έπιπλο στο όνειρο σημαίνει ότι σύντομα θα κληθείτε να χειριστείτε δύσκολες καταστάσεις που μόνο με έξυπνους χειρισμούς θα φέρετε εις πέρας .

    Αν είστε στο γραφείο κάποιου δημοσίου προσώπου, τότε σημαίνει ότι για κάτι που θα παλέψετε πολύ, δεν θα αποφέρει καρπούς.

  • Το όρνιο όταν εμφανίζεται στα όνειρά μας αποτελεί σίγουρα έναν πολύ κακό οιωνό.

    Αν εμφανιστούν στον ύπνο σας πολλά όρνεα και μαύρα μαζί, τότε το όνειρό σας προμηνύει συμφορές βαριές ακόμα και θάνατο στον πολύ στενό σας κύκλο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σας γελοιοποιούν με τον οποιοδήποτε τρόπο, τότε κάποια επιτυχία σας έχει ενοχλήσει πολλούς.
    Μην τους ακούτε. Ακολουθείστε το δρόμο που έχετε χαράξει.
    Απλά σας φθονούν.

Εγγραφή στο RSS - αδέψητης