Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αδέψητοι

Αρχική » Oneiro » αδέψητοι

Ονειροκρίτης αδέψητοι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αδέψητοι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας λαχανικά σε φυσικό περιβάλλον όπως π.χ. σε κήπο, τότε πιθανό να αποκτήσετε ή να διατηρήσετε μια ήσυχη οικογενειακή ζωή. Στον οικονομικό σας τομέα, θα επανεξετάσετε τα σχέδια σας και θα αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων.

  • Όταν στα όνειρα βλέπετε κάποια είδηση στην πραγματικότητα ερμηνεύεται εντελώς αντίθετα.
    Αυτό σημαίνει ότι όταν δείτε κάποια δυσάρεστη είδηση τότε να περιμένετε κάτι ευχάριστο στην ζωή σας.

  • Οι μύγες στο όνειρο συμβολίζουν εκνευριστικά εμπόδια.

    Εάν δείτε στον ύπνο σας πολλές πετούμενες μύγες που σας ενοχλούν και κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, τότε πιθανό εκείνη την περίοδο να υπάρξουν εμπόδια στον εργασιακό σας χώρο που θα σας εκνευρίσουν.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε κουρέας σημαίνει ότι σαν άνθρωπος προσπαθείτε πάντα ανακουφίσετε τους άλλους από τα βάσανά τους και να τους σταθείτε σε δύσκολες καταστάσεις ιδίως σε περιπτώσεις που κόβετε τα μαλλιά άλλου ανθρώπου.

  • Το αμπέλι παραδοσιακά στα όνειρα συμβολίζει την ευημερία και την χαρά.

    Αν στο όνειρό σας δείτε αμπέλι γεμάτο καρπούς, σημαίνει ότι θα έχετε πολλά κέρδη και θα αποκτήσετε πολλά υλικά αγαθά, και παράλληλα θα ζήσετε μια περίοδο ψυχικής ικανοποίησης και ευτυχίας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας βασιλόπιτα και είστε γυναίκα, το όνειρο είναι ευοίωνο και θετικό: σημαίνει χαρές και υλικές απολαβές.

    Αν είστε άντρας, φυλαχτείτε από ζημιές και κακοτυχίες.

Εγγραφή στο RSS - αδέψητοι