Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αδήμευτη

Αρχική » Oneiro » αδήμευτη

Ονειροκρίτης αδήμευτη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αδήμευτη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι μπαίνετε ή βρίσκεστε σε ένα τέτοιου είδους σπίτι,μάλλον θα πρέπει να αναρωτηθείτε ξανά αν είστε ικανοποιημένος με τις μέχρι τώρα σεξουαλικές σας προτιμήσεις ή αν έχετε ανικανοποίητες ορέξεις που πιθανόν σας κάνουν να σκέφτεστε..

  • Αν δείτε πως περπατάτε πλάι σε ένα αυλάκι ή ρυάκι, μέρες γαλήνιες και ήρεμες σας περιμένουν μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο.
    Αν δείτε ότι επιχειρείτε να πηδήσετε πάνω από ένα αυλάκι και το πετυχαίνετε, τότε κάποια ριψοκίνδυνη ενέργεια σας θα αποδώσει.

  • Αν δείτε αφρισμένη θάλασσα, σημαίνει ότι πήρατε αψήφιστα κάτι που είναι απείρως δυσκολότερο από όσο υπολογίσατε.
    Αν δείτε αφρούς σαπουνάδας, δυσάρεστα γεγονότα σας περιμένουν.

  • Η στοά όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο μας δίνει ένα σημάδι ότι άνθρωποι κοντινοί μας, ίσως και αγαπημένοι, μας έχουν βάλει στο μάτι για να μας κάνουν κακό.

  • Η ομολογία στα όνειρα υποδεικνύει συνήθως ενοχές ή και τραύματα που κουβαλάμε και θέλουμε να ξεφορτωθούμε, κατά τον ονειροκρίτη.

  • Η παρουσία του εντυπωσιακού αυτού πουλιού, που συμβολίζει την αισθησιακή πληρότητα της γυναίκας, στα όνειρα μας, προοιωνίζει, συνήθως ερωτικά καρδιοχτύπια και αγωνίες.

    Εξαίρεση αποτελεί ο μαύρος κύκνος, που προειδοποιεί για δυστυχίες και βάσανα κατά τον ονειροκρίτη.

Εγγραφή στο RSS - αδήμευτη