Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αδήριτων

Αρχική » Oneiro » αδήριτων

Ονειροκρίτης αδήριτων - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αδήριτων

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Στην πραγματικότητα η τσουκνίδα έχει δύο βασικές ιδιότητες η πρώτη του θεραπευτικού βοτάνου που μας θεραπεύει και μας απαλλάσσει από πολλά προβλήματα και η δεύτερη του παράσιτου που η επαφή και μόνο μαζί του μας προκαλεί ερεθισμό και φαγούρα .

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κορνέτα, τότε μάλλον δεν έχετε άσπιλους φίλους, γιατί το μυστικό που εμπιστευτήκατε σε κάποιον,μάλλον δεν θα μείνει για πολύ καιρό κρυφό.
    Και οι φόβοι που είχατε για την τήρησή του, θα βγουν αληθινοί.

  • Αν δείτε σκάφη ή πλοία δεμένα στο μουράγιο με χοντρά παλαμάρια, μην ανησυχείτε διόλου για τις υποθέσεις σας: βρίσκονται όντως σε περίφημο δρόμο.
    Αν δείτε ότι κρατάτε στα χέρια σας ή ότι αγοράζετε παλαμάρι, να περιμένετε επιτυχίες και πραγματοποίηση όλων των φιλοδοξιών σας.

  • Αν δείτε πως περπατάτε πλάι σε ένα αυλάκι ή ρυάκι, μέρες γαλήνιες και ήρεμες σας περιμένουν μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο.
    Αν δείτε ότι επιχειρείτε να πηδήσετε πάνω από ένα αυλάκι και το πετυχαίνετε, τότε κάποια ριψοκίνδυνη ενέργεια σας θα αποδώσει.

  • Αν και όχι όλα τα ψαρικά, ωστόσο αρκετά από αυτά αποτελούν έναν πολύ καλό οιωνό όταν εμφανίζονται στον ονειρικό μας.
    Η ρέγκα επίσης ανήκει σίγουρα σε αυτήν την κατηγορία με τα όνειρα που θεωρούνται από τον παραδοσιακό ονειροκρίτη ως προάγγελοι καλών νέων.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φοράτε γάντια, τότε να περιμένετε χαρά και καλοπέραση.

    Αν δείτε ότι βγάζετε τα γάντια που φοράτε, θα συναντήσετε ξαφνικές δυσκολίες.

    Αν τα γάντια που φοράτε είναι τρύπια ή βρώμικα, θα σας προσβάλουν βάναυσα.

Εγγραφή στο RSS - αδήριτων