Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αδίκαστης

Αρχική » Oneiro » αδίκαστης

Ονειροκρίτης αδίκαστης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αδίκαστης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το συγκεκριμένο όνειρο έχει έρθει για να σας υπενθυμίσει ή να σας μάθει πράγματα για τον ίδιο σας τον εαυτό.

  • Η θάλασσα στα όνειρα έχει ποικίλες ερμηνείες, σε συνάρτηση πάντα με την αίσθηση που μας αφήνει η παρουσία της θάλασσας.

    Θάλασσα ήρεμη και γαλάζια, σημαίνει τακτοποιημένη και αμέριμνη ζωή.

    Θάλασσα θολή και κυματώδης, προοιωνίζει ζωή με περιπέτειες, στερήσεις και δυστυχίες.

  • Παραδοσιακά οι Έλληνες ερμηνεύουν το χιόνι ως κακό οιωνό στα όνειρα. Αυτό βέβαια εξαρτάτε και από τους υπόλοιπους παράγοντες του ονείρου.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι βρίσκεστε σε μια ταβέρνα και τρώτε ή πίνετε, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικός, καθώς σύντομα μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με προβλήματα και αναστατώσεις με ανθρώπους της οικογένειάς σας.

  • Τα περισσότερα γλυκά γενικά συμβολίζουν στενοχώρια στα όνειρα ή αρρώστια και προβλήματα υγείας. Έτσι και τα μελομακάρονα τα οποία ανήκουν στην κατηγορία των σιροπιαστών.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι σηκώνετε ένα μεγάλο και δυσβάστακτο βάρος, ελέγξτε την κατάσταση των νεύρων σας: βρίσκεστε στα όρια της κατάρρευσης από πιέσεις που δέχεστε στην οικογένεια και τον επαγγελματικό σας χώρο.

Εγγραφή στο RSS - αδίκαστης