Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αδίψαστων

Αρχική » Oneiro » αδίψαστων

Ονειροκρίτης αδίψαστων - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αδίψαστων

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το κουτσομπολιό στα όνειρα δηλώνει αρνητικά συναισθήματα. Εάν δείτε ότι εσείς κουτσομπολεύετε και μιλάτε αρνητικά για άλλους ανθρώπους τότε ίσως να τρέφετε κάποια συναισθήματα ζήλιας και εμπάθειας για κάποιον.

  • Σε αντίθεση με την πραγματικότητα, τα κοσμήματα στα όνειρα δεν σημαίνουν κάτι λαμπερό και αισιόδοξο.
    Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας κόσμημα μάλλον σας περιμένουν περιπέτειες.

  • Το πιο εύκολο πράγμα όταν ακούμε για σπηλιά είναι το μυαλό μας να πάει στην συμβολοποιημένη ερμηνεία αυτής από την κλασική ψυχανάλυση και συγκεκριμένα στον Σιγκμουντ Φρόιντ που ήθελε την σπηλιά να συμβολίζει το αιδοίο της γυναίκας.

  • Γενικά οι καταστροφές στα όνειρα θεωρούνται δυσοίωνο ερμηνευτικό σύμβολο το οποίο μας εφιστά την προσοχή σε όλους τους τομείς.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κλώθεται, η ερμηνεία του ονείρου αλλάζει ανάλογα με το φύλλο σας.
    Αν είστε άντρα και δείτε στον ύπνο σας ότι κλώθεται , το όνειρό σας αποτελεί ένα σημάδι της απελπισίας που έχετε και της ματαιότητας που σας διακατέχει.

  • Η ξυριστική λεπίδα στα όνειρα συμβολίζει οικονομικές ευκαιρίες και υλικές απολαβές.

    Αν κρατάτε λοιπόν στο χέρι σας μια κοφτερή κι αστραφτερή λάμα ξυραφιού, αρπαχτείτε από όλες τις ευκαιρίες, και δεν είναι λίγες, που θα σας τύχουν στη δουλειά σας, για ένα διάστημα.

Εγγραφή στο RSS - αδίψαστων