Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αδίωκτα

Αρχική » Oneiro » αδίωκτα

Ονειροκρίτης αδίωκτα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αδίωκτα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Οποιουδήποτε είδους απαγόρευση σε όνειρο ίσως να είναι άσχετη με τον ονειροκρίτη και αντί για ερμηνεία, να δείχνει υποσυνείδητο άγχος.

  • Ο χωρισμός, στα όνειρα, όταν δεν βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, αποτελεί συνήθως νευρωτική εκδήλωση του κοιμισμένου.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε ηγέτης, δηλαδή αρχηγός μια πολιτικής ή στρατιωτικής ομάδας, αυτό σημαίνει ότι η κενοδοξία σας, θα σας οδηγήθηκε σε πλήρη γελοιοποίηση.

  • Ένα από τα όνειρα που η ερμηνεία του έχει αλλάξει ολοκληρωτικά με το πέρασμα των αιώνων.
    Καθώς οι πρώτοι ερμηνευτές του ονειροκρίτη ήθελαν το πριόνι να αποτελεί οιωνό πλούτου και ευτυχίας, οι νεότεροι ερμηνευτές έχουν βγει στο συμπέρασμα όπως ισχύει εντελώς το αντίθετο.

  • Ο θαλαμηπόλος αλλιώς καμαριέρης γενικά είναι το μέλος του υπηρετικού προσωπικού που φροντίζει για τη καθαριότητα και την τακτοποίηση των δωματίων του πλοίου.
    Στο όνειρο ο θαλαμηπόλος είναι πάντα μια είδηση δυσοίωνη και σημάδι ότι σας κουτσομπολεύουν .

  • Η παρουσία του γραφικού και συμπαθούς αυτού επαγγελματία, που έχει εκλείψει στις μέρες μας, στα όνειρα μας είναι πάντοτε ευοίωνη.
    Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας ότι συναντάτε ένα λούστρο, να είστε σίγουρος για τη συμπαράσταση των φίλων σας σε όλες τις δύσκολες στιγμές της ζωής σας.

Εγγραφή στο RSS - αδίωκτα