Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αδίωκτης

Αρχική » Oneiro » αδίωκτης

Ονειροκρίτης αδίωκτης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αδίωκτης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε σε όνειρο έγκλημα, στο οποίο είστε εσείς ο δράστης - εγκληματίας, θα επιβραβευτείτε για τις προσπάθειες σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας και κυρίως στα επαγγελματικά σας.

  • Ένα πολύ θετικό και αισιόδοξο, αν και πολύ σπάνιο επίσης, όνειρο που σηματοδοτεί ένα λαμπρό και γεμάτο επιτυχίες μέλλον.
    Είτε είστε εσείς είτε είναι άλλος ο δισκοβόλος στο όνειρο, η σημασία είναι η ίδια, μην αγχώνεστε γιατί τίποτα δε μπορεί να σας χαλάσει την ευτυχία σας.

  • Τα κούμαρα συμβολίζουν οικογενειακή θαλπωρή, ζεστασιά και ευχάριστες μελλοντικές στιγμές.
    Εάν δείτε κούμαρα πάνω σε κουλούρια είτε κρεμασμένα στον τοίχο ή σε δέντρο σ’ ένα χριστουγεννιάτικο περιβάλλον, να περιμένετε επιτυχία στον ερωτικό τομέα.

  • Το λυχνάρι συμβολίζει πραγματοποίηση ευχής αλλά και αρνητικά συμβάντα.
    Εάν δείτε λοιπόν λυχνάρι αναμμένο τότε πιθανό να περνάτε μία τυχερή περίοδο όπου επιθυμίες και στόχοι πιθανό να πραγματοποιηθούν και οι κόποι σας να ανταμειφθούν.

  • Δεν χρειάζεται πολύ φαντασία για να συσχετίστηκε το σκίσιμο με τα νεύρα μας.

  • Αν ονειρευτείτε τους γονείς σας ευχαριστημένους, σημαίνει αρμονία και ευχάριστες συναναστροφές. Αυτή η περίοδος προμηνύεται, ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς.

Εγγραφή στο RSS - αδίωκτης