Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αδίωκτοι

Αρχική » Oneiro » αδίωκτοι

Ονειροκρίτης αδίωκτοι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αδίωκτοι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι καλύπτετε το πρόσωπο σας με μια μάσκα, σημαίνει πως είστε άνθρωπος που κρύβει καλά τις αληθινές του προθέσεις και φέρεται υποκριτικά.
    Τα κέρδη όμως που αποκομίζετε είναι πάντοτε προσωρινά, γιατί στο τέλος, συνήθως, αποκαλύπτεσθε.

  • Τα κούμαρα συμβολίζουν οικογενειακή θαλπωρή, ζεστασιά και ευχάριστες μελλοντικές στιγμές.
    Εάν δείτε κούμαρα πάνω σε κουλούρια είτε κρεμασμένα στον τοίχο ή σε δέντρο σ’ ένα χριστουγεννιάτικο περιβάλλον, να περιμένετε επιτυχία στον ερωτικό τομέα.

  • Στο συγκεκριμένο όνειρο δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο το κλίμα ή ο τρόπος αλλά απλά και μόνο η εμφάνιση ενός χαμάλη.
    Είτε δείτε ότι εσείς ο ίδιος είστε χαμάλης, είτε απλά εμφανιστεί ένας, το όνειρό σας είναι δυσοίωνο και προμηνύει πολλές ευθύνες που δεν θα μπορείτε να αντέξετε.

  • Ο κόμπος, στα όνειρα, συμβολίζει πάντοτε δυσκολίες και εμπόδια.

    Αν δείτε κόμπο που ματαίως προσπαθείτε να λύσετε, καλό θα είναι να αποφύγετε, όσο είναι καιρός, την εμπλοκή σας σε μια υπόθεση που μόνο βάσανα θα σας δημιουργήσει.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας άχυρο, σημαίνει μια άκαρπη επιχείρηση και κακή κατάσταση υγείας που θα δημιουργήσουν μεγάλη στενοχώρια σε εσάς αλλά και στους κοντινούς σας.

  • Η ερμηνεία των τούβλων στον ονειρικό μας κόσμο διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο που θα τα δούμε, ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις που έχουμε τα πράγματα είναι καλά.

Εγγραφή στο RSS - αδίωκτοι