Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αδείλιαστο

Αρχική » Oneiro » αδείλιαστο

Ονειροκρίτης αδείλιαστο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αδείλιαστο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πόδια καλλίγραμμα και μάλιστα αν τα πόδια αυτά ανήκουν σε άτομο του αντίθετου φύλου, είστε άνθρωπος με στέρεες φιλίες και σχέσεις και σας περιβάλλει η αγάπη και η εκτίμηση όλων των γνωστών σας και τίποτε δεν μπορεί να σας απειλήσει.

  • Ο πατσάς στην πραγματική ζωή λένε ότι "στρώνει το στομάχι", έτσι και όταν κάνει την εμφάνισή του στον ονειρικό μας κόσμο, με οποιονδήποτε τρόπο στρώνει κατά κάποια έννοια όποιον τομέα της ζωής μας δεν πάει καλά.
    Πιο συγκεκριμένα προαναγγέλλει ευχάριστη ζωή και κερδοφόρες επενδύσεις.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φοράτε γυαλιά λόγω κάποιας πάθησης που έχετε στα μάτια τα νέα δεν είναι καλά καθώς είναι βέβαιο ότι κάποιος ετοιμάζετε πολύ σύντομα να σας βλάψει.

    Στην περίπτωση που φοράτε γυαλιά ηλίου πάλι θα βλαφτείτε αλλά αυτή την φορά από τον ίδιο σας τον εαυτό.

  • Αν είστε άντρας, η αμαζόνα στα όνειρα συμβολίζει μια όμορφη γυναίκα ή κάποια που επιθυμείτε, η οποία είναι πολύ πιθανόν να μην έχει καλές προθέσεις και να σας πληγώσει ή να σας βλάψει.

    Αν είστε γυναίκα, τότε η αμαζόνα συμβολίζει μια αντίπαλο ή αντίζηλο σε ερωτικά ζητήματα.

  • Το μελάνι δεν είναι καλό σημάδι στα όνειρα.

    Εάν δείτε ότι γράφετε με μελάνι σε χαρτί σημαίνει ότι κάποιο γεγονός θα σας βγάλει κάποια άσχημα στοιχεία του χαρακτήρα σας όπως φθόνο.

  • Οι περικοκλάδες, στα όνειρα, υποδηλώνουν καταστάσεις και υποθέσεις δυσεπίλυτες.
    Ειδικά όσον αφορά τα αισθηματικά, η παρουσία της περικοκλάδας στο όνειρο, σηματοδοτεί δυσκολίες και καυγάδες χωρίς να υπάρχει απαραίτητα σοβαρός λόγος.

Εγγραφή στο RSS - αδείλιαστο