Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αδείπνητες

Αρχική » Oneiro » αδείπνητες

Ονειροκρίτης αδείπνητες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αδείπνητες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Οποιασδήποτε μορφής ενοικιαστήριο δείτε στον ύπνο σας, είτε να εισπράττετε ενοίκιο είτε να σας το πληρώνουν τότε να περιμένετε γκρίνιες και συγκρούσεις στον κοντινό σας συνήθως οικογενειακό περιβάλλον.

  • Η αστρική σφαίρα και η παρουσία μας σε αυτήν μέσα στα όνειρα είναι ένα σπάνιο φαινόμενο.

    Έτσι, αν δείτε στο όνειρο σας την αστρική σφαίρα, σημαίνει ότι οι προσπάθειες και τα σχέδια σας θα κορυφωθούν σε παγκόσμια επιτυχία και διάκριση.

  • Τα μανιτάρια είναι αρνητικό σύμβολο και για τον επαγγελματικό τομέα και για τον αισθηματικό.

    Εάν δείτε μανιτάρια τότε προμηνύονται ειδήσεις και καταστάσεις που θα σας στενοχωρήσουν και θα σας πικράνουν.

  • Η μελιτζάνα δεν είναι ποτέ καλό σημάδι στα όνειρα.

    Εάν δείτε λοιπόν μελιτζάνα σε οποιαδήποτε μορφή εκτός από φρέσκια, πιθανό να βιώσετε δυσάρεστες καταστάσεις που θα σας στενοχωρήσουν και θα σας πικράνουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι μπαίνετε ή βρίσκεστε σε ένα τέτοιου είδους σπίτι,μάλλον θα πρέπει να αναρωτηθείτε ξανά αν είστε ικανοποιημένος με τις μέχρι τώρα σεξουαλικές σας προτιμήσεις ή αν έχετε ανικανοποίητες ορέξεις που πιθανόν σας κάνουν να σκέφτεστε..

  • Αν βρεθείτε στον ονειρικό σας κόσμο να είστε σοφέρ ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, θα πρέπει να περιμένετε βάσανα και κοπιαστική ζωή.
    Αν όμως δείτε πως συναντάτε κάποιον σοφέρ, τότε σύντομα θα λάβετε χάρη στις ειδήσεις που θα σας τονώσουν το πεσμένο ηθικό σας.

Εγγραφή στο RSS - αδείπνητες