Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αδειαζόταν

Αρχική » Oneiro » αδειαζόταν

Ονειροκρίτης αδειαζόταν - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αδειαζόταν

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η μοναξιά στο όνειρο αποτελεί στοιχείο του υποσυνειδήτου.
    Εάν δηλαδή δείτε στο όνειρο ότι βιώνετε συναισθήματα μοναξιάς τότε θα πρέπει να προβληματιστείτε για το μέγεθος των ανασφαλειών σας και κατά πόσο επηρεάζουν την ψυχική σας υγεία και την καθημερινότητά σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι περπατάτε με δεκανίκια - πατερίτσες σημαίνει ότι χρειάζεστε επειγόντως βοήθεια για να καταφέρετε να φέρετε εις πέρας κάτι που σχεδιάζετε και καλά θα κάνετε να την ζητήσετε απ' τους δικούς σας ανθρώπους.

  • Στην περίπτωση που εμφανιστούν ψύλλοι στο όνειρό σας, προσέξτε γιατί η ερμηνεία είναι τελείως διαφορετική από αυτή των ψειρών.

  • Το κόκκινο, ζεστό και υγιές αίμα θεωρείται, στα όνειρα, ένας από τους καλύτερους οιωνούς παρά την τρομακτική φύση του ονείρου.
    Αν δείτε πως αιμορραγείτε από κάποιο σημείο του σώματος σας, θα έχετε πρωτόγνωρες ηθικές και υλικές απολαβές .

  • Το πως ερμηνεύεται ο ταχυδρόμος στον ονειρικό μας κόσμο, είναι αποτέλεσμα κυρίως της εμφάνισής του.
    Στην περίπτωση που δούμε στον ύπνο μας έναν ταχυδρόμο ή έναν αγγελιοφόρο με ουδέτερα ή όμορφα και καθαρά ρούχα τότε θα πρέπει σύντομα να περιμένουμε ευχάριστα νέα.

  • Όταν βλέπουμε τούρτα οποιουδήποτε είδους να κάνει την εμφάνισή της στον ονειρικό μας κόσμο, θα πρέπει να περιμένουμε ευτυχισμένες στιγμές.

    Πιο συγκεκριμένα η τούρτα σχετίζεται άμεσα με το οικογενειακό μας περιβάλλον.

Εγγραφή στο RSS - αδειαζόταν