Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αδειοδοτήσει

Αρχική » Oneiro » αδειοδοτήσει

Ονειροκρίτης αδειοδοτήσει - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αδειοδοτήσει

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρό σας δείτε είτε ότι περπατάτε πάνω σε πριονίδι, είτε ότι το μαζεύετε, είτε απλά εστιάζετε σε αυτό με κάποιον τρόπο, τότε σύντομα θα πρέπει να περιμένετε ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σας που θα σας αναζωογονήσουν και θα σας τονώσουν.

  • Η ξιφολόγχη όπως και να το κάνουμε αποτελεί ένα σπάνιο αντικείμενο στον ονειρικό μας κόσμο και μεταφράζεται συμβολικά.
    Είναι ένα σύμβολο που έρχεται για να μας προειδοποιήσει προκειμένου να αποφύγουμε δυσκολίες που θα βρεθούν μπροστά μας.

  • Τα παιδιά, στα όνειρα, θεωρούνται δυσοίωνα σύμβολα.

    Αν δείτε ότι αποκτήσατε παιδιά, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, έχετε επωμισθεί υπερβολικά πολλές ευθύνες και υπάρχει κίνδυνος να μην μπορέσετε να αντεπεξέλθετε.

  • Η θέαση του συγκεκριμένου ψαριού στον ονειρικό μας κόσμο κάθε άλλο παρά δυσάρεστη μπορεί να είναι.
    Αν είστε από τους τυχερούς που θα δείτε ρέγγα στο όνειρό σας, θα πρέπει πολύ σύντομα να περιμένετε κέρδη, και πληρότητα στην ερωτική σας ζωή.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι τρώτε παϊδάκια και το απολαμβάνετε, σύντομα θα σας τύχουν στενοχώριες και θα απειληθεί η υγεία σας.
    Αν τα παϊδάκια που τρώτε είναι άνοστα ή σας προκαλούν απέχθεια και τα φτύνεται, να περιμένετε επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

  • Αν κυρίαρχο στοιχείο του ονείρου σας είναι ένας καταγάλανος και λαμπρός ουρανός, η τύχη θα είναι με το μέρος σας σε ό,τι και αν επιχειρήσετε για ένα μεγάλο διάστημα χρόνου.

Εγγραφή στο RSS - αδειοδοτήσει