Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αδειοδοτήσεις

Αρχική » Oneiro » αδειοδοτήσεις

Ονειροκρίτης αδειοδοτήσεις - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αδειοδοτήσεις

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι χάνετε κάποιο αντικείμενο που δεν έχει καμία αξία για εσάς ή δεν σας αρέσει ή δεν το θέλετε, θα πρέπει να περιμένετε καλά νέα καθώς αυτό είναι προμήνυμα ευημερίας και χαράς.

  • Τα όνειρα στα οποία ισορροπούμε σε κάποιο σκοινί ή ύψος υπάρχει πιθανότητα να οφείλονται σε κάποια φοβία που έχουμε (έστω και υποσυνείδητα) σχετική με τα ύψη.

    Εφόσον δεν συντρέχει κάποια φοβία με τα ύψη το όνειρο έχει πολύ συγκεκριμένη ερμηνεία.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πανηγύρι που το παρακολουθείτε από απόσταση, κάποιες δυσκολίες που θα ανακύψουν στην οικογενειακή σας ζωή σύντομα θα ξεπεραστούν.

  • Αν ονειρευτείτε ότι αγωνίζεστε για οτιδήποτε, είναι προμήνυμα δυσκολιών, αλλά αν δείτε πως νικάτε στον αγώνα, σημαίνει ότι θα συναντήσετε πρόσκαιρα εμπόδια.

  • Όλες οι επισκέψεις στον ύπνο σας αποτελούν μήνυμα δυσοίωνο, στεναχώριες, δυσκολίες , ζημιές.

    Η γενική ερμηνεία που θέλει τις επισκέψεις και τους επισκέπτες να αποτελούν κακό οιωνό τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να ανατρέπεται.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ξαφνικά κι αναίτια το σώμα σας ή το σώμα κάποιου δικού σας γέμισε πληγές, είναι πολύ πιθανό να απειληθείτε από σοβαρή αρρώστια.

    Αν δείτε ότι πληγωθήκατε από άνθρωπο ή σε ατύχημα και η πληγή βγάζει άφθονο αίμα, θα ευεργετηθείτε από άνθρωπο που δεν περιμένατε.

Εγγραφή στο RSS - αδειοδοτήσεις